Dimence koor onder leiding van orkest

ZUTPHEN - Zondag 13 januari organiseert activiteitenteam De Uitwijk een gezellig middag met muziek. Het Dimence koor uit Deventer begeleidt door een combo-orkest zal Nederlandstalig en Engelstalige hits ten gehore brengen. Iedereen is van harte welkom in buurtcentrum De Uitwijk op de Brink 116 in Zutphen. Aanvang 14.00 uur en de entree is gratis.


Zin in Sunny Sunday

ZUTPHEN - Odensehuis Zutphen houdt op zondag 20 januari weer de maandelijks terugkerende Zin in Zondag. Tijdens deze eerste editie van 2019 bereiden we ons mentaal voor op de volgende dag: de 'beruchte' Blue Monday. Dit doen we door er van 14.30 tot 16.30 uur een Sunny Sunday van te maken.

Met een quiz vol vrolijke en zonnige vragen, een zomerse en alcoholvrije cocktail en vooral met een gezellig samenzijn. Want daarvoor is Zin in Zondag bedoeld: elkaar ontmoeten en (hernieuwd) kennismaken. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. U vindt het Odensehuis aan de Tengnagelshoek 6 in Zutphen. Meer weten over wat we voor mensen met (beginnend) geheugenverlies, hun mantelzorgers én u kunnen doen en organiseren? Kijk op de website.


www.odensehuiszutphen.nl


Ervaar het OV

ZUTPHEN - Maandelijks inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer in opdracht van de Provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. Het eerstvolgende inloopspreekuur is op vrijdag 25 januari 2019 van 10.00 -tot 11.30 uur.

Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij?De OV-ambassadeurs geven graag advies op maat. Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe u uw reis kunt plannen.

Locatie: Het Plein, Henri Dunantweg 1, Zutphen