Driekoningenspel Vrije School

ZUTPHEN - Uit de late middeleeuwen stamt het Driekoningenspel uit Oberufer, waarin op bijzondere wijze het goede en het kwade worden belicht. Dit authentieke lekenspel wordt voor belangstellenden opgevoerd op vrijdag 11 januari aanstaande om 20.00 uur in de grote zaal van Vrije school De Berkel aan de Henri Dunantweg 4 te Zutphen. Van de bezoekers wordt slechts een vrijwillige bijdrage verlangd.


Zeventigjarig jubileum Vrouwen van Nu Warnsveld

WARNSVELD - Op vrijdag 11 januari houdt Vrouwen van Nu afdeling Warnsveld weer haar maandelijkse verenigingsavond in cultureel centrum 't Nut , Breegraven 1. Aanvang 17.00 uur , zaal open 16:30 uur. Het 70-jarig jubileum zal op een feestelijke wijze worden gevierd. Aan de inwendige mens zal zeker worden gedacht. De middag/avond is alleen voor leden.


Effata-vieringen in de St. Jan

ZUTPHEN - Vanuit de hectiek van alle dag in de stilte van je hart komen. Om daar te zoeken naar de ervaring van God in je eigen leven. Dat is het doel van deze meditatieve viering, die elke tweede zaterdag van de maand om 17.00 uur wordt gehouden. De eerstvolgende Effata-viering is op zaterdag 12 januari.

Vanaf vijf voor vijf bereiden we ons in stilte voor. De viering wordt opgebouwd rondom een Bijbeltekst die geactualiseerd wordt naar de wereld van vandaag en onze eigen ervaringen. Dit gebeurt via gebed, overweging, stilte, zang en symbolen. Deze vieringen, georganiseerd door de parochie HH 12 Apostelen, zijn laagdrempelig en oecumenisch van karakter.

Mail voor meer informatie.


j.vankranenburg@12apostelen.nl

g.spekkink@12apostelen.nl