Maarten- Jan Kempe, Yvonne Hofman (DEELBON Zutphen/ Warnsveld) en Elsbeth Lankwarden (beheerder Kinderboerderij de Schouw). Foto: PR
Maarten- Jan Kempe, Yvonne Hofman (DEELBON Zutphen/ Warnsveld) en Elsbeth Lankwarden (beheerder Kinderboerderij de Schouw). Foto: PR Foto:

Concordia Eefde vent weer oliebollen

EEFDE - Op zaterdag 29 december komt Muziekvereniging Concordia in het dorp en in het buitengebied van Eefde weer met oliebollen en appelbeignets aan de deur. De duizenden bollen en beignets worden ook dit jaar weer gebakken door De Echte Bakker van Asselt uit Vorden. De leden venten in de ochtend en vroege middag.

De oliebollen kosten 4,50 euro per zak voor zes stuks en de appelbeignets kosten 5,50 euro per vier stuks. Vooraf kan ook een bestelling worden opgegeven via de website of telefonisch bij de voorzitter Theo Klein Bleumink op 06-20333906. Op 29 december kan de bestelling tussen 10.00 uur en 12.00 uur worden afgehaald bij Het Hart in Eefde. Laten bezorgen is ook mogelijk. Voor bedrijven heeft de vereniging een speciale aanbieding: 50 stuks oliebollen voor 35 euro en 20 stuks appelbeignets voor 25 euro.


www.concordiaeefde.nl


Deelbonplek bij Kinderboerderij de Schouw

ZUTPHEN - Kinderboerderij de Schouw in Zutphen is onlangs Deelbonplek in Zutphen geworden. Men kan een Deelbon invullen en achterlaten met hierop geschreven dat je iets met iemand wilt delen (product, dienst, talent). Tevens is de uitDEELkast in gebruik genomen: men kan uit deze kast iets pakken, maar men kan hier ook iets in terug zetten. Kinderboerderij de Schouw is op dit moment de achtste DEELplek in Zutphen/ Warnsveld.


Nieuwjaarsreceptie KBO Zutphen

ZUTPHEN - Op dinsdag 8 januari om 14.00 uur begint de K.B.O. Zutphen het jaar 2019 met een Nieuwjaarsreceptie, bij st. Elisabeth, Geweldigershoek 39. Het fluisterbootkoor zal de leden van de KBO Zutphen vermaken met hun muzikale bijdragen. Voor een drankje wordt gezorgd.