Werk van Claudia de la Court. Foto: PR
Werk van Claudia de la Court. Foto: PR Foto:

Goede voornemens: Lets

ZUTPHEN/WARNSVELD - Lets is een systeem waarbij mensen spullen en diensten ruilen zonder dat hier geld aan te pas komt. Op dinsdag 8 januari vindt hier een informatieavond over plaats in het centrum van Zutphen. Adres volgt na aanmelding via mail. De avond begint om 19.30 uur. Daar krijg je verdere benodigde informatie om te (kunnen) beslissen of je lid wilt/kunt worden of niet.


info@Letszutphen.nl


Nieuwe expositie in 't Warnshuus

WARNSVELD - Vanaf 7 januari is er een nieuwe expositie met schilderijen van Claudine de la Court te zien in 't Warnshuus. Deze expositie zal te zien zijn tot eind februari.

Claudine de la Court werk vanuit haar huis aan De Nutteler. Ze maakt twee soorten schilderijen, zo vertelt ze: "Het liefst maak ik op grote doeken vrij werk, maar ik schilder ook in opdracht. De laatste tijd vooral portretten. Mijn vrije schilderijen beginnen vaak met willekeurig opgebrachte kleurvlakken. Dan draai ik een doek net zolang tot ik er een vorm in herken die ik ga uitwerken. Uit de ene vorm ontstaat dan een volgende. Maar acrylverf heeft als voordeel dat je er overheen kunt schilderen. Dus als een vorm me niet bevalt maak ik er iets anders van. Zo'n schilderij groeit al schilderende." Ook maakt ze schilderijen vanaf een of meer foto's of schetsen.

De expositie is te zien tijdens de reguliere openingstijden van 't Warnshuus.


ccourt1956@gmail.com