Eline Huisman. Foto: PR
Eline Huisman. Foto: PR pr

Goud voor Eline van SZG

ZUTPHEN - Zaterdag 15 december was de tweede voorwedstrijd derde divisie in Didam.

In wedstrijd 1 turnden de instappers N3, Famke Roelofs en Evy Oosterveld. Evy en Famke hebben ten opzichte van de vorige wedstrijd veel vooruitgang laten zien in de trainingen en dit kwam er ook uit tijdens deze wedstrijd. Evy werd 19de en Famke 16de.

In wedstrijd 2 turnden Iris Sievers in de categorie Jeugd supplement E en Zoë Zeevalkink in de categorie Jeugd N4. Dit resulteerde in een vierde plaats voor Iris en Zoë mocht het podium betreden en kreeg de bronzen medaille omgehangen.

In wedstrijd 3 turnden Michelle Goedhart en Eline Huisman in de categorie Senior supplement C. Michelle was geblesseerd geweest en turnde dus nog een aangepast programma.Toen de prijsuitreiking volgde, werd Eline volledig verrast en mocht zij het goud in ontvangst nemen. Michelle turnde zich naar de 17de plek.

Op naar de laatste voorwedstrijd 26 januari.


Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan

WARNSVELD – Op 6 december is het besluit gecommuniceerd dat het bestuur en René Knuiman in goed en onderling overleg hebben besloten om het huidige contract niet te verlengen. Op 12 december is er overeenstemming bereikt met Michel Feukkink (45 jaar en woonachtig in Zutphen) als nieuwe trainer voor het komende seizoen.

Michel Feukkink is acht seizoenen verbonden geweest aan zondag tweede klasser voetbalvereniging Vorden en heeft ruim tien jaar ervaring als trainer. Warnsveldse Boys is zeer content met de benoeming van Michel Feukkink als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020 en wensen hem veel succes toe. Daarnaast hopen we voor de eerste selectie en René Knuiman dat er na de winterstop lijfsbehoud in de tweede klasse kan worden gerealiseerd en een aantal geblesseerde spelers weer aan kunnen haken.

Zoë Zeevalkink. PR