Imagine
Imagine Luxor Zutphen

Muziekfilm Imagine

ZUTPHEN - De film Imagine uit 1972 is op vrijdag 28 december te zien in het Luxor Theater. Aanvang 20.30 uur.

Imagine vertelt het verhaal van John Lennon en Yoko Ono die van Londen naar New York verhuizen, voorzien van de muziek van Lennons iconische Imagine-album. De film toont ook 15 minuten exclusief bonusmateriaal, waarin Lennon twee studiosessies vertolkt van ‘Oh My Love’ en ‘How Do You Sleep’, samen met onder andere George Harrison. Vertoning in samenwerking met het Popcollege Zutphen.

Kaartjes aan de kassa of via de website.


www.luxorzutphen.nl


Oudejaarsborrel met 4-Acres

ZUTPHEN - Om het jaar 2018 op gepaste swingende wijze uit te luiden speelt de band 4-Acres op vrijdag 28 december in café de Dwaasheid, Vaaltstraat in Zutphen. De band speelt die avond vanaf 21.00 uur songs uit de jaren '60 tot en met heden. Dus de kans dat er nummers uit de Top 2000 bij zitten is behoorlijk groot. Veronique, Edward, Fred, Roy en Victor staan garant voor een heerlijke sound en maken er een feest der herkenning van.


The Christmas Special

ZUTPHEN - Popcollege Zutphen zal op zondag 23 december het concert 'The Christmas Special' geven in de Buitensociëteit van Theater de Hanzehof. Talenten uit omgeving Zutphen zullen samen met docenten, aangevuld met een fantastisch grote bandm een kerstconcert spelen. De deur is open om 15.30 uur en het begint om 16.00 uur. De dresscode wordt door de organisatie omschreven als 'chique of een foute trui'. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.