Kunstenaars geven tekst en uitleg

EEFDE - De kunstenaars Eugène Terwindt en Albert van der Weide geven wegens succes nog twee maal een rondleiding met uitleg over hun expositie bij Galerie Stijl, Zutphenseweg 132 in Eefde. Dit vindt plaats op vrijdag 14 december om 14.00 uur en op zondag 30 december om 15.00 uur. De expositie 'Structuren' is nog te zien tot 31 december 2018. Openingstijden van de galerie zijn donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor informatie en entree, zie de website.


www.galeriestijl.nl


No Romeo's brengen vocaal kerstdiner

ZUTPHEN - Vocal group No Romeo's gaat een nieuwe uitdaging aan in haar toch al brede ontwikkeling. Dit jaar brengen de 22 dames een vocaal kerstdiner ten gehore in de Protestantse kerk, Hoofdstraat 27 te Gorssel. Er zijn twee concerten, namelijk om 16.00 uur en om 19.30 uur.

Onder leiding van Juliette Dumoré presenteert No Romeo's op 23 december een prachtig à la carte menu in het teken van kerst. Van een fris aperitief naar een groots grand dessert brengt No Romeo's je met passie, humor en harmonie op een verrassende en eigentijdse wijze in de kerstsfeer. Inclusief een ontplofte kalkoen, die ene tante die altijd te vroeg aan de sherry gaat en zo'n zus die steevast verlaten is door de zoveelste grote liefde. Na afloop van het concert krijgt men een hapje en drankje aangeboden. Reserveren is raadzaam en kan via de website.


noromeos.nl/concert


Kerstbijeenkomst PCOB

WARNSVELD - De Protestantse Christelijke Ouderenbond Zutphen-Warnsveld viert het Kerstfeest op donderdagmiddag 20 december.Iedereen hartelijk welkom in de Eekschuur, Bonendaal 3, Warnsveld. Aanvang 14.30 uur. Het belooft een mooie middag te worden met een zelf verzorgd kerstprogramma.


Viering bij de KBO

ZUTPHEN - Dinsdag 18 december om 14.00 uur wordt bij de KBO Zutphen een eucharistieviering gehouden in de St. Janskerk. Voorgangers Pastor Ed Wassink en Laura van der Kam, parochieel medewerker. De zang zal worden verzorgd door het dameskoor. Na afloop is er koffie/thee.


Laatste kaarten Christmas Proms

ZUTPHEN - De kaartverkoop voor het kerstconcert dat De IJsselzangers en het vrouwenkoor Phoenix op vrijdagavond 14 december om 20.00 uur in de Walburgiskerk in Zutphen geven, verloopt heel succesvol. Alleen bij de voorverkoopadressen Drogisterij Troost in Brummen, Walle Tempelman in Zutphen en de Readshop in Warnsveld zijn nog kaarten beschikbaar terwijl voor de late beslissers er nog een enkele kaart 's avonds aan de kerk te bemachtigen is. De kerk is vanaf 19.00 uur geopend.