Genieten van kerstmuziek onder het genot van een wijntje

ZUTPHEN - Hou je ook zo van al die kerstliedjes? Wanneer je vast in de kerstsfeer wilt komen, kom dan op donderdag 20 december gezellig naar naar Nic&Ik, wine & food op de Sprongstraat 16 in Zutphen. In een ongedwongen concertsfeer nemen zangeres Marlies Claasen en gitarist Tom Klein je mee in alle mogelijke Xmas carols. Heerlijk om onder het genot van een wijntje naar te luisteren, maar ook om lekker mee te zingen. De avond begint om 20.30 en toegang is gratis.


Rocken in De Hoven

ZUTPHEN - Zaterdag 15 december treedt vanaf 22.00 uur de band 'Dat Doe'w' op in café De Hoven, Weg naar Voorst 19-D in Zutphen. De entree is gratis.

De Veluws-Achterhoekse dialectrockformatie bestaat uit zanger-gitarist Dennis 'Buitelaar' Buitink, drummer Matthieu 'Striekie' Strijk en bassist René 'Sliekhuuzer' Slijkhuis trappen hem opnieuw aan. De band, die eerder bestond van 2000 tot 2008, ontstond uit een vriendengroep. Uiteindelijk viel de band na honderden optredens en het uitbrengen van een album uit elkaar. Maar nu na tien jaar andere avonturen is Dat Doe'w weer bijna terug in zijn oorspronkelijke formatie. En er bestaat weinig twijfel over de koers; dat is rock- n roll.


Concert Wereldkoor Zutphen

ZUTPHEN - Op woensdagavond 19 december vanaf 20.45 uur sluit Wereldkoor Zutphen het kalenderjaar af met een gevarieerd programma van zang, instrumentale muziek, samenzang en een kerstverhaal. Het concert in Het Pakhuis aan de Berkelkade 15a is gratis maar een vrijwillige bijdrage is zeer welkom.

Het accent ligt dit keer op liederen uit landen rondom de Zwarte en de Middellandse zee, maar ook zal het koor enkele kerstliederen ten gehore brengen. Het koor staat onder leiding van Olga Schoonbergen en wordt begeleid door Allert van der Heijden, Wolfram Reisiger en Roland Veenstra. Na afloop bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje in kerstsfeer.

Het koor zal na de kerstvakantie met een nieuw project van Engelstalige liederen starten waarvoor nog koorleden gezocht worden.Mail voor meer informatie of zie de website.


wereldkoorzutphen.nl

o.schoonbergen@planet.nl