Kerstmarkt winkelcentrum Dreiumme Warnsveld

WARNSVELD - Op zaterdag 15 december vindt van 10.00 tot 17.00 uur op winkelcentrum Dreiumme een kerstmarkt plaats. Zowel buiten op het plein als in 't Warnshuus zijn leuke en lekkere kerstspullen te bekijken en te proeven. De hele dag is er straattheater in Dickens stijl, dit wordt verzorgd door theatergroep Zet.

Er zijn vele kraampjes van Warnsveldse winkeliers en particulieren met de leukste en lekkerste kerstcadeaus. Verder vinden er nog diverse optredens plaats, in de voormiddag speelt het Orkest Zutphonia en in de namiddag speelt Excelcior Junior in de tent op het plein. Lekker naar de kerstmuziek luisteren onder het genot van warme chocomelk of een glaasje glühwein en/of een lekker broodje worst of oliebol.

Vanaf 13.00 is er ook voor de kinderen het een en ander te doen zoals een vogelvoerhanger maken of een leuke kersttattoo laten zetten. Deze activiteiten zijn voor de kinderen gratis. Ook loopt de Kerstman rond waarmee je een handje kunt schudden of mee op de foto kan. En hij heeft speciaal voor deze kerstmarkt zijn huis meegenomen.

In 't Warnshuus is een creatief kerstmarkt met hele leuke, vaak zelfgemaakte kerstspullen. Er zijn ook diverse leuke prijzen te winnen in de kerstloterij van Stichting Dorpsfeesten Warnsveld. Niets gewonnen? Niet getreurd het lot is altijd een suikerspin waard, te krijgen tijdens de kerstmarkt op De Dreiumme.

De organisatie ligt in handen van Stichting Dorpsfeesten Warnsveld, in samenwerking met de winkeliers van De Dreiumme, en 't Warnshuus.


Ledenavond Vrouwen van Nu

WARNSVELD - Op maandagavond 17 december houdt Vrouwen van Nu afd. Warnsveld haar maandelijkse vereniging avond in Cultureel Centrum 't Nut, Breegraven 1. Aanvang 19:30 uur. De avond is alleen voor leden en staat in het teken van kerst. Het kleinkoor van het Warnsvelds Mannenkoor zal samen met soliste Henriëtte van Lith optreden.