V.l.n.r.: Sandra Wanschers, Laura Holtslag-Jansen, Sandra Christiaans en Liontine Berghorst. Foto: PR
V.l.n.r.: Sandra Wanschers, Laura Holtslag-Jansen, Sandra Christiaans en Liontine Berghorst. Foto: PR

Nieuw team met vertrouwde gezichten

'Met dit team vormen we absoluut een meerwaarde'

Door Meike Wesselink

ZUTPHEN – Thoma Post Makelaars heeft met de komst van Liontine Berghorst veel ervaring en expertise in huis gehaald. Een mooi moment om het nieuwe voltallige makelaarsteam aan u voor te stellen. Een nieuw team maar wel met vertrouwde gezichten.

Liontine is al twintig jaar actief als makelaar in Zutphen. Ze is woningmakelaar, bedrijfsmakelaar en registertaxateur. Per 1 december is ze samen met Sandra Wanschers het gezicht van de woningmakelaardij van Thoma Post. Sandra is al twintig jaar werkzaam bij Thoma Post in Zutphen. Ze maakte een uitstapje naar het kantoor in Lochem, maar is nu alweer een tijdje terug in Zutphen. Samen met Laura Holtslag-Jansen en Sandra Christiaans op de binnendienst kun je daarom echt spreken van een damesteam. "Met dit team vormen we absoluut een meerwaarde", daarvan zijn Sandra en Liontine overtuigd.

"We hebben niet alleen tientallen jaren ervaring in de branche, we hebben ook de finesse en weten goed hoe we de opdrachtgever kunnen ontzorgen. Of het nu de kopende of verkopende partij is. Zo hebben we de Verhuisservice waarbij we kopers van onze mooie objecten vrijblijvend een stapel verhuiskaarten, verhuisdozen en een verhuiswagen aanbieden. De bijgesloten checklist maakt het een stuk gemakkelijker om te overzien wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken."

Ook interessant is de Woningproeverij. Om kopers te prikkelen, biedt Thoma Post een eigen Woningproeverij. Anders dan een bezichtiging, gaat het hier om een heus woonevent. Kijkers komen niet om beurten, maar gewoon gezellig tegelijk. Liontine: "We zorgen voor een hapje en een drankje en leggen de roze loper uit om het geheel een feestelijk tintje te geven. Alle informatie over het object is aanwezig en gasten kunnen hun vragen stellen en op hun gemak rondkijken. Op een feestelijke, ontspannen en prettige manier luiden we zo het startmoment van de verkoop in en zetten we onze bijzondere objecten zo in de kijker en ontzorgen we onze opdrachtgever."

Een tiende vestiging van Thoma Post is op komst

Thoma Post heeft een breed aanbod aan objecten. Met negen verschillende vestigingen –de tiende is op komst- in de Achterhoek, Twente, de Veluwe, Stedendriehoek en in Amsterdam heeft Thoma Post de beschikking tot een grote relatiekring.

Sandra: "Kantoor Zutphen biedt woon- en bedrijfsobjecten aan in een straal van vijftien kilometer rond Zutphen. Zo hebben we prachtige, historische panden in de binnenstad, maar ook mooie objecten in de uiterwaarden bij Brummen. Het is een fantastische tijd voor de woningmarkt. De rente is laag en de woningprijzen zijn stijgend. Appartementen zijn momenteel erg in trek. Trots zijn we op ons project De Veste. Appartementen in het hogere segment met moderne en lichte architectuur op een bijzonder plekje in Zutphen, aan de Coehoornsingel nabij de Berkel. Begin 2019 start de bouw. We spreken niet van een appartement, niet van een villa, maar van een villament, een luxe uitvoering van een appartement dus. Ook is er de keuze uit vier ruime penthouses."

Neem een kijkje op de website of stap binnen bij Thoma Post.


Stationsplein 37

0575 - 515 404

www.thomapost.nl