Julia Riefel aan het werk in haar eigen tandtechnisch lab, dat per 1 januari 2019 aan de Beatrixlaan 18 in Vorden gevestigd zal zijn. Foto: Bernadet te Velthuis
Julia Riefel aan het werk in haar eigen tandtechnisch lab, dat per 1 januari 2019 aan de Beatrixlaan 18 in Vorden gevestigd zal zijn. Foto: Bernadet te Velthuis Foto:

Tandprothetische Praktijk J. Riefel
verhuist naar Beatrixlaan in Vorden

VORDEN - Per 1 januari 2019 zal Tandprothetische Praktijk J. Riefel gevestigd zijn aan de Beatrixlaan 18 in Vorden. Eigenaresse Julia Riefel is helemaal in haar nopjes, want eindelijk gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: een praktijk aan huis.

Door Bernadet te Velthuis

Begonnen in 2006 vanuit de boerderij van haar ouders in Hengelo Gld., runt Julia Riefel sinds 2013 haar tandprothetische praktijk aan het Hoetinkhof 1a in Vorden. De wens was om het andere gedeelte van het pand, dat officieel gelegen is aan de Docter C. Lulofsweg 2, in gebruik te nemen als woning. Dit bleek echter niet mogelijk, want door een gemeentelijke herindeling in 2016 (vanwege de krimp in de Achterhoek) werd de woonbestemming van dit voormalige notariskantoor eraf gehaald. De onderneemster stak het dan ook niet onder stoelen of banken dat wanneer zich een woon/werkcombinatie voor zou doen, ze dit met beide handen zou aangrijpen. En maar goed ook, want via via kwam dit de huidige eigenaren van de Beatrixlaan 18 in Vorden ter ore. Zij namen contact op met Riefel en het spreekwoordelijke balletje kwam aan het rollen.

Vanaf het nieuwe jaar zal dus niet alleen de praktijk gevestigd zijn aan de Beatrixlaan 18, ook zal Julia samen met haar man en twee kinderen vanuit Dieren verhuizen naar Vorden. Riefel, van oorsprong afkomstig uit Hengelo, is er blij mee: "We hebben het echt getroffen. In Dieren hadden we ook een fijne plek, maar de Achterhoek blijft trekken. En om dan ook nog wonen en werken te kunnen combineren is fantastisch!". Ook het ontvangst in Vorden is volgens haar warm. "Iedereen in de buurt heet ons al welkom, en dat terwijl we er nog niet eens wonen!".

Behalve de locatie van de praktijk, verandert er verder niets. Zo kan men nog steeds voor alle bekende behandelingen zoals het aanmeten en vervaardigen van diverse gebitsprotheses (ook wel kunstgebitten) terecht. En zal men de vertrouwde gezichten van Julia, medewerkster (en zusje) Anita en medewerkster Susan op de nieuwe locatie terugzien. Ook de openingstijden blijven ongewijzigd: maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Voor meer informatie en vragen, zie de website.


www.tppriefel.nl