Actiecomité strijdt voor behoud van 't Warnshuus met bibliotheek

WARNSVELD - Een actiecomité, bestaand uit de Dorpsraad in samenwerking met de bibliotheek en 't Warnshuus, geeft zich niet zomaar gewonnen en blijft strijden voor behoud van 't Warnshuus mét bibliotheek. Daarom hebben de betrokken personen een aantal acties op touw gezet en vragen daarbij de hulp van alle inwoners van Warnsveld en omgeving.

Zo is er op 13 december een Forumvergadering in Zutphen, waarbij meerderen van het actiecomité aan het woord komen. Zij roepen iedereen op zich vanaf 19.15 uur te verzamelen bij de Burgerzaal ingang (of eerder op publieke tribune als je graag snel wilt zitten) om de zaal te bevolken.

Op 15 december staat een vreedzame mars met onder andere spandoeken op het programma. Dit vindt plaats rondom de Dreiumme. Om 13.30 uur wordt er verzameld bijj 't Warnshuus (zijde parkeerplaats). Breng een oud boek mee voor de 'BuitenBieb' want in het slechtste scenario gaat men buiten de boeken aan elkaar uitlenen.

Tot slot vindt op 17 december om 19.30 uur de besluitvormende raadsvergadering plaats over de toekomst van 't Warnhuus en Bibliotheek. Wederom wordt gevraagd allen de publieke tribune te komen bevolken.

De petitie kan nog steeds getekend (en gedeeld) worden op de Facebookpagina 'Warnshuus petitie'.


Kerstavond vrouwenvereniging

WARNSVELD - Donderdag 13 december houden de dames van Christelijke vrouwenvereniging Triangel uit Warnsveld kerstviering. Het dubbel sextet van het Warnsvelds Mannenkoor zal deze avond optreden. Aan de piano de heer Chris Bergink. Aanvang van de avond is 19.45 uur in de Triangel te Leesten.