Filiaalleider de heer Giesbers verzorgde de officiële opening van de winkel middels het doorknippen van het rode lint. Foto: PR
Filiaalleider de heer Giesbers verzorgde de officiële opening van de winkel middels het doorknippen van het rode lint. Foto: PR Foto:

Drukte van belang bij heropening
Aldi filiaal in Zutphen

ZUTPHEN - Vrijdag 23 november waren de eerste klanten al om half acht aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 8 in Zutphen. De officiële opening van de winkel werd gedaan door filiaalleider de heer Giesbers. Na het doorknippen van het rode lint, stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen.

Het team werd veelvuldig door de klanten gefeliciteerd. Binnen twee uur krasten 400 klanten prijzen als tablet pc's, outdoor camera's tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze werd gewonnen door vaste klant de heer Immink: "Geweldig! Ik ben superblij met de waardebonnen", aldus de blije winnaar.

De hele dag bleef het een drukte van belang. "Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus de trotse filiaalleider de heer Giesbers.
De Foodtruck die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden heerlijke, verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis konden proeven.

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. Ook heeft Aldi meer duurzaam geproduceerde, biologische en vegetarische producten in het assortiment opgenomen. Verder probeert Aldi de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen, alle binnen- en buitenverlichting is LED en papier en folie worden honderd procent gerecycled.

Filiaalleider Giesbers feliciteert de winnaar van de hoofdprijs de heer Immink (l). Foto: PR
Filiaalleider de heer Giesbers verzorgde de officiële opening van de winkel middels het doorknippen van het rode lint. Foto: PR