Cadeaus shoppen voor de feestdagen

WARNSVELD - Op zaterdag 17 november van 10.00 uur tot 14.00 uur vindt in Zorg-wooncentrum den Bouw de jaarlijkse wintermarkt plaats. Ook dit jaar zal Sinterklaas met zijn pietermannen den Bouw bezoeken omstreeks 14.15 uur.

De wintermarkt bestaat onder andere uit kramen met cadeaus voor de komende feestdagen en er is een verloting met leuke prijzen. In het restaurant is er gelegenheid om eigengemaakte oliebollen en erwtensoep te nuttigen of neem oliebollen en erwtensoep mee om er thuis van te genieten.

De opbrengst zal ten goede komen aan de Stichting Vrienden van den Bouw.


Samen thuis in Warnsveld

WARNSVELD - Vrijdag 30 november is er van 14.00 tot 16.30 uur een gratis informatiemiddag voor ouderen in het Warnshuus.

Ouderen kunnen zich deze middag laten informeren over alle mogelijkheden die er zijn om zelfstandig en veilig thuis te kunnen blijven wonen. Deskundigen geven er informatie over bijvoorbeeld maaltijdvoorzieningen, valpreventie, veilig wonen, gezond eten, thuiszorg, diensten van Vrijwilligerscentrale en Buurtservice. De vrijwilligers van het Warnshuus vertellen welke activiteiten er bij hen te doen zijn, denk hierbij aan samen eten in het Eetcafé, biljarten, clubs voor kaarten, knutselen en samen bewegen. Ook Den Bouw is aanwezig om vragen rondom hun activiteiten maar ook wonen te kunnen beantwoorden. Verder kan men kennismaken met het sociaal wijkteam, de wijkregisseur en de wijkconsulent. Ook is er informatie over WMO-voorzieningen, vervoersmogelijkheden en de Dorpsraad vertelt over diverse bewonersprojecten in de wijk. Het eetcafé trakteert met een lekker hapje, ook een gratis kopje koffie of thee staat klaar.

Voor de eerste honderd bezoekers staat er een leuke goodiebag klaar. De organisatie is in handen van de schakelwijkverpleegkundigen van Sutfene en Sensire, stichting Perspectief en de wijkregisseur. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Karen Gieling (06-20014273) of Larissa Shuttleworth (0575-596293).