Kerstshow Groot Roessink in Hengelo

HENGELO - Bloemenboerderij Groot Roessink, Vordenseweg 84 in Hengelo, houdt het laatste weekend van november haar jaarlijkse kerstshow. Van vrijdag 23 november tot en met zondag 25 november zal de gehele winkel in kerstsfeer ingericht zijn. Natuurlijk zullen ook de koffie, thee en oliebollen niet ontbreken en zullen dit weekend dagelijks twee bloemenabonnementen worden verloot.

Er zullen allerhande kerstartikelen te koop aangeboden worden, denk aan waxinelichtjes, potterie en kaarsen. Daarnaast laten medewerkers de bezoekers diverse kamerplantenarrangementen en kerstbloemstukken/-kransen en tafeldecoraties zien en verschillende arrangementen passend bij de adventstijd te zien. Voor diegenen die zelf aan de slag willen, zijn er vele losse materialen zoals (kerst)groen, mos, oasis, droogstekertjes, glasballetjes, dennenappels en noem maar op. Bij de entree en in de kas staan een groot aantal plantenbakken gemaakt om het terras aan te kleden, maar zelf een arrangement samenstellen is ook mogelijk.
Tot slot kan men naast de winkel een kerstboom van het land uitkiezen: van groen-en blauwsparren tot Nordmannen. Deze zijn nu al te reserveren. Ook voor kerstbestellingen en het cursusaanbod om zelf stukken te maken, kan men terecht in de winkel of op de website. Openingstijden kerstshow: 23 november 10.00 tot 18.00 uur en 24 en 25 november van 10.00 tot 16.00 uur.


www.groot-roessink.nl