Foto: PR
Foto: PR Foto:

Betsie Rossel kwart eeuw vrijwilliger bij Sutfene

ZUTPHEN - Op 31 oktober heeft Sutfene officieel afscheid genomen van vrijwilliger Betsie Rossel. Betsie Rossel is een kwart eeuw als vrijwilliger actief geweest voor Sutfene in Zutphen. Wekelijks verzorgde zij voor bezoekers van dagbesteding De Linie de koffie, thee, hapjes en drankjes en maakte zij graag een praatje. Betsie heeft, vanwege de verhuizing van de dagbesteding De Linie van het St Elisabeth naar Het Bornhof, besloten om te stoppen als vrijwilliger.

Dit wilde men bij Sutfene niet ongemerkt voorbij laten gaan. Betsie is door bezoekers, (oud) medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje gezet door een gezamenlijke rondvaart op de Fluisterboot in Zutphen. Dagbesteding De Linie was gevestigd in Sint Elisabeth aan de Berkel. Als de bezoekers op een zomerse dag buiten zaten, zagen ze regelmatig de fluisterboot voorbij komen. Niets is dan mooier om als afsluiting van De Linie en het vertrek van de gewaardeerde vrijwilliger Betsie Rossel ook een keer mee te mogen varen. Deze activiteit werd gratis beschikbaar gesteld door Fluisterboten Zutphen.

Dagbesteding Het Bornhof
Vanaf 5 november gaan de bezoekers van De Linie naar Dagbesteding Het Bornhof. Hier komen dagelijks thuiswonende zorgbehoevende ouderen voor een zinvol ervaren invulling van de dag. De dagbesteding is geïntegreerd in het buurtcentrum. Zo komen de gasten van de dagbesteding ook in contact met bewoners van Het Bornhof en de wijkbewoners. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team activiteiten en welzijn: abbornhof@sutfene.nl en (06) 53 67 53 98.