Cadeautjesmarkt in de Lunette

ZUTPHEN - Zaterdag 17 november van 11.00 uur tot en met 16.00 uur is er weer een cadeautjesmarkt in de Lunette van Sutfene Coehoornsingel 3 te Zutphen.

Er staan kraampjes met sieraden, kaarten, parfum, vogelhuisjes, poppen, hand-houten gemaakte spulletjes en nog veel meer. Onder het genot van een kopje koffie of wat lekkers van de brasserie, kan men genieten van harmonicamuziek door Greet Schekman.

Kinderen zijn ook van harte welkom speciaal voor hen zal de intocht van Sinterklaas op groot scherm te zien zijn. Misschien is er ook al een hulppiet die pepernoten uitdeelt.


Vrouwenkoor zoekt muzikale begeleiding

ZUTPHEN - Na zeven jaar trouwe dienst slaat Gerrit Sangers nieuwe wegen in en moet Chic en Shanty op zoek naar nieuwe muzikale begeleiding. Het mag een accordeonist, maar ook een pianist of keyboardspeler zijn. Bent u die muzikant die het kor zoekt, of kent u iemand? Stuur dan een berichtje naar het e-mailadres, ter attentie van Marian Kraan.

Op uitnodiging van de Katholieke Ouderen Bond (KOB) afdeling Zutphen, verzorgde het Brummense vrouwenkoor Chic en Shanty een wel zeer vrolijk optreden in de grote zaal van woonzorg-complex St. Elisabeth (Sutfene) te Zutphen. Onder leiding van dirigente Merel Harkink en muzikale ondersteuning van Gerrit Sangers op accordeon, werd een gevarieerd programma ten gehore gebracht.

De leden van de KOB wisten zowel de zang als de vrolijke uitstraling van het koor zo zeer te waarderen, dat meteen een afspraak voor volgend jaar werd gemaakt. Helaas zal dat zijn zonder de huidige accordeonist.


chicenshanty@gmail.com


Marlies Claasen zingt de Ladies of Jazz

ZUTPHEN - Kom onder het genot van een heerlijk wijntje met hapjes een avondje genieten van mooie songs om lekker naar te luisteren. In een ongedwongen concertsfeer nemen zangeres/ presentator Marlies Claasen en gitarist Tom Klein de bezoekers elke derde donderdag van de maand mee in een intiem en spannend samenspel van zang en gitaar. Op donderdag 15 november zingt Marlies bekende jazzstukken van de Grote Ladies of Jazz. Denk aan Ella Fitzgerald, Billie Holliday, Sarah Vaughan of Dinah Washington. Al deze vrouwen hebben een indrukwekkend levensverhaal en de jazz en blues sluiten daar naadloos bij aan. De avond begint om 20.30 en toegang is gratis.


Bingo de Uitwijk

ZUTPHEN - Zaterdag 10 november organiseert het activiteitenteam De Uitwijk een gezellige bingo-avond met mooie prijzen in Buurtcentrum De Uitwijk op de Brink in Zutphen. Aanvang 19.30 uur zaal open 18.30 uur.