Vogeltentoonstelling Zanglust

ZUTPHEN - Vogelliefhebbersvereniging Zanglust uit Zutphen zal in het weekeinde van 10 en 11 november haar jaarlijkse onderlinge vogeltentoonstelling houden in het DWK-gebouw aan de Leeuwerikkelaan 19 te Zutphen.

Er zijn ruim 266 vogels ingestuurd, en deze zullen op vrijdag 9 november door gekwalificeerde keurmeesters worden gekeurd. Het gehele jaar zijn de leden bezig geweest om de vogels in conditie te krijgen en te houden, de kweek goed te laten verlopen en dan de vogels in topconditie op de tentoonstelling te tonen.

Of dit gelukt is kunt u zelf komen aanschouwen. De vogels die tentoongesteld worden zijn onder andere diverse soorten kanaries, tropische vogels en kromsnavels. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 10 november tussen 11.00 uur en 18.00 uur en op zondag 11 november tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Tijdens de tentoonstelling bestaat ook de mogelijkheid om vogels te kopen.


Viering rondom een bijbeltekst

ZUTPHEN - De eerstvolgende Effata-viering vindt plaats op zaterdag 10 november om 17.00 uur in de St. Jan in Zutphen.

In de stilte van je hart komen om daar te zoeken naar de ervaring van God in je eigen leven. Dat is het doel van deze meditatieve viering. Vanaf vijf voor vijf bereiden men zich in stilte voor. De viering wordt opgebouwd rondom een Bijbeltekst die geactualiseerd wordt naar de wereld van vandaag en eigen ervaringen. Dit gebeurt via gebed, overweging, stilte, zang en symbolen. Deze vieringen, georganiseerd door de parochie HH 12 Apostelen, zijn laagdrempelig en oecumenisch van karakter.

Mail voor meer informatie.


j.vankranenburg@12apostelen.nl

g.spekkink@12apostelen.nl