Vrouwen van Nu over Landgoed Middachten

WARNSVELD - Op maandagavond 12 november om 19.30 uur houdt Vrouwen van Nu afd. Warnsveld weer haar maandelijkse verenigingsavond in Cultureel Centrum 't Nut, Breegraven 1.

Deze avond komt Henri Kleijer, bosbaas van Landgoed Middachten, vertellen over de historie, de bos- en landbouw en het natuurschoon van het landgoed. Kasteel Middachten staat in De Steeg niet ver van de rivier de IJssel. Het wordt omgeven door landgoed Middachten. Het is een rijksbeschermd historische buitenplaats.


Politiek spreekuur CDA

WARNSVELD - Iedereen is weer van harte welkom op het maandelijkse politiek spreekuur van het CDA Zutphen-Warnsveld. Dit keer op 14 november in `t Warnshuus in Warnsveld tussen 19.00 en 20.00 uur. Wie vragen heeft aan de fractieleden, een probleem heeft of behoefte heeft aan uitleg over de bezuinigingsplannen binnen de gemeente, kan deze avond tussen 19.00 en 20.00 uur langskomen in `t Warnshuus. De koffie en thee staan voor u klaar.


Achter de schermen van de dierentuin

WARNSVELD - Groei & Bloei afdeling Zutphen houdt op maandag 19 november om 19.30 uur een lezing in 't Nut in Warnsveld. Deze avond komt Cor Feenstra van Burgers'Zoo vertellen over 'een dagje in de dierentuin'.

Burgers'Zoo kent een eigen afdeling educatie. Cor Feenstra van deze afdeling zal deze avond de aanwezigen meer vertellen over wat er allemaal gebeurt achter de schermen. Ook komt men meer te weten over het ecosysteem de mangrove en hoe de projecten in deze dierentuin tot stand komen en wat daar allemaal bij komt kijken.

Introducés en niet-leden betalen 3 euro. Leden en partners van leden gratis.


zutphen.groei.nl