FC Zutphen (zat.) boekt 3-0 overwinning op Hulzense boys

ZUTPHEN - FC Zutphen heeft zaterdagmiddag 3 november in de thuiswedstrijd tegen Hulzense boys een verdiende 3-0 overwinning geboekt. Door een blessure van Khen Bakkerweerd maakte Joran van der Kamp, na een aantal invalbeurten, zijn debuut in de basis van de hoofdmacht. Captain en routinier Jelle Macare werd benoemd tot man of the match op grond van zijn goede spel op het middenveld en zijn fraaie 2-0 na een uitstekende dieptepass van Joran van der Kamp. FC Zutphen is met 9 punten uit zeven wedstrijden weer wat aansluiting heeft met de middenmoot.

Lees het volledige verslag op contactzutphen.nl

Basketbalteam RAAD/HO!?! pas laat op dreef

ZUTPHEN - Basketbalteam RAAD/HO!?! speelde afgelopen weekend in sporthal De Kei tegen IJssel Dykes uit Deventer. Beide teams kwamen aanvallend wat moeizaam op gang getuige de 5-2 stand na 6 minuten. In de laatste vier minuten van het eerste kwart pakte de thuisspelende ploeg een voorsprong van 5 punten, maar IJssel Dykes kwam in de laatste minuut toch op een minimale voorsprong. In het volgende periode herstelde RAAD/HO!?! zich snel, terwijl de gasten de nodige moeite met de goed sluitende zoneverdediging van de thuisploeg bleven houden. Ruststand: 21-16. In de tweede helft vond het Zutphense team de ring steeds vaker en nam meer en meer afstand van de Deventer ploeg. Via 28-20 stoomde RAAD/HO!?! in één keer door naar 36-20 om uiteindelijk in het laatste kwart aanvallend de teugels weer wat te laten vieren. De gasten konden niet voorkomen dat RAAD/HO!?! met 41-32 won.