Gastlessen door college

ZUTPHEN - Het Zutphense college neemt deel aan de Week van Respect die van 5 tot en met 11 november plaatsvindt. Op verschillende dagen en op verschillende scholen geven de collegeleden een gastles waarbij ze met de leerlingen in gesprek gaan over de betekenis van respect.

Burgemeester Annemieke Vermeulen is op donderdag 8 november van 10.00 tot 11.00 uur op de Walter Gillijnschool, wethouder Harry Matser is diezelfde dag van 09.30 tot 10.30 uur bij OBS de Parel, wethouder Mathijs ten Broeke bezoekt maandag 5 november van 13.30 tot 14.30 uur Het Stedelijk (Wijnhofstraat), wethouder Annelies de Jonge is vrijdag 9 november van 12.00 tot 13.00 uur op het Het Stedelijk (Isendoornstraat) te vinden en wethouder Laura Werger gaat 8 november van 10.00 tot 11.00 uur langs bij OBS de Waaier.


www.weekvanrespect.nl


Boy Janssen stopt als gemeente- secretaris

ZUTPHEN - Boy Janssen neemt afscheid als gemeentesecretaris van de gemeente Zutphen. Het college en hij zijn tot het besluit gekomen dat het met oog op de toekomst, voor beide partijen beter is dat de wegen gaan scheiden.

Ruim zes jaar heeft Boy Janssen zijn functie vervuld. Onder zijn leiding is de afgelopen jaren de (digitale) dienstverlening en klanttevredenheid van de gemeente verbeterd, de medewerkerstevredenheid verhoogd en het ziekteverzuim verlaagd. Daarnaast heeft hij de efficiƫntie van de organisatie verbeterd door slimme ICT toepassingen in te zetten en verschillende regionale samenwerkingen tot stand te brengen. Boy neemt nog afscheid van relaties en collega's.