Luc de Greef, Teun te Veluwe, Naomi Hogeman, Viggo Ganzevles en coach Anne Kerkhoven. Foto: PR
Luc de Greef, Teun te Veluwe, Naomi Hogeman, Viggo Ganzevles en coach Anne Kerkhoven. Foto: PR Foto:

Warnsveldse Boys verliezen uit bij sterke tegenstander DCS

WARNSVELD - De Warnsveldse Boys moesten zondag 4 november uit naar vv DCS uit Zevenaar. DCS had tot op dit moment alle thuiswedstrijden gewonnen thuis en stonden hoog op de ranglijst. De Warnsveldse Boys heeft te maken met de nodige blessures en ook deze week kwamen er weer twee eerste elftalspelers bij die voor lange tijd geblesseerd zijn. De voorhoede van vorig jaar (Leon en Killion) was al langdurig uit de roulatie, maar daar kwam nu nog Bart Spijkers (kniebanden) en Erik Wijnbergen (vinger gebroken) bij. Gelukkig had men goede jeugdspelers achter de hand. Als vervanger van Erik deed Bart Dieën mee en voor Bart deed Matthias Hoorn mee. Allrounder Stein kwam hierdoor in de spits terecht.

Donderdag speelt Warnsveldse Boys voor de beker om 20.00 uur uit bij Doesburg (koploper in de vijfde klasse). Zondag is het team vrij en op 25 november wordt thuis een belangrijke wedstrijd tegen Eendracht 30 gespeeld.


Lees het volledige verslag op contactzutphen.nl


Drie maal goud voor Judo Zutphen

ZUTPHEN - In Dalfsen op het IJssel-Vecht Toernooi hebben de judoka's weer prima gepresteerd en ging er weer eremetaal mee terug naar Zutphen. Goud was er voor Mink Willemsen, Teun te Veluwe en Naomi Hogeman.


Clubteamwedstrijd voor SZG

ZUTPHEN - Zaterdag 3 november werden de clubteamwedstrijden in Didam gehouden. Hierbij mogen er vier turnsters per toestel turnen en tellen de beste drie cijfers mee.

In wedstrijd 2 mochten de teams Pupil 2 D1 en Jeugd 1 D1 turnen, hierin deed SZG Zutphen mee met twee teams. Gieneke Woestenenk, Tess Koel, Nina van Venrooij en Nienke van den Berghe turnden in een team en Lotte Kramer, Laura Welle, Jasmijn ter Mul en Linde Biesterbosch vormden het andere team. Het team Pupil 2 D1 werd vijfde en het team Jeugd 1 D1 werd zesde.

In wedstrijd 3 turnden Evy Oosterveld en Famke Roelofs, zij turnden samen met twee turnsters (Noya Boomkamp en Frederike Klein Bluemink) van RGV Ruurlo en vormden een team Instap/Pupil 1 N3. Aangezien er te weinig juryleden waren, turnden ze maar drie toestellen in plaats van vier en viel de brug dus weg voor Evy en Famke. De goede scores leverden een derde plek op.
In de laatste wedstrijd turnden Zoë Zeevalkink, Iris Sievers, Merit Huisman, Maura Mol en Niene van Beek in het team supplement D. Ook zij turnden maar drie toestellen en hoefden dus ook geen brug te turnen. Iris turnde een niveau hoger en Zoë zelfs twee niveaus hoger. Toen de prijsuitreiking kwam, werden de meiden niet opgenoemd voor het podium. Maar toen de complete uitslag werd opgehangen, bleek dat ze net zoveel punten hadden gescoord als de nummer drie en moest de prijsuitreiking opnieuw. De meiden krijgen binnenkort hun medailles en beker opgestuurd.


Be Quick boekt punt met gelijkspel

ZUTPHEN - Wie verwachtte dat Be Quick afgelopen zondag wel even zou afrekenen met het bescheiden SHE, kwam behoorlijk van een koude kermis thuis. Meer dan een gelijkspel zat er niet in.

De thuisclub begon voortvarend, want in de zevende minuut strafte Saif Baig een miskleun in de Hallse defensie resoluut af, 1-0. Kort voor de rust profiteerde SHE van defensieve wanorde bij Be Quick: 1-2. En in minuut 57 kwam het zelfs op 1-3. Toch leek er drie minuten ineens weer een sprankje hoop te zijn, nadat Nick Scharrenberg met een penalty zijn team op 2-3 zette. Toch had Be Quick nog mogelijkheden om het gelijk te maken. Dat gebeurde in de 79ste, Veldscholten scoorde met een kopbal, 3-3.


Lees het volledige verslag op contactzutphen.nl