De Werkgelukbus komt naar Zutphen en Twello

ZUTPHEN/TWELLO - Werkgeluk, een thema waar je niet meer omheen kunt. Al veel organisaties stellen het werkgeluk van hun medewerkers voorop, maar nog steeds is werkgeluk een thema dat extra aandacht verdient. De Werkgelukbus van Driessen uitzendbureau doet op 14 november Zutphen aan, om inwoners door middel van de Werkgeluktest te laten ontdekken hoe werkgelukkig ze zijn. Vervolgens rijdt de Werkgelukbus door naar Twello waar hij donderdag 15 november voor de Bibliotheek zijn plek aantreden doet.

Werkgeluk wordt beïnvloed door vier factoren; de relatie met je collega's, hoe goed jij je competenties kan benutten in je functie, de vrijheid die je hebt om te doen wat je leuk vindt én, misschien wel een van de belangrijkste factoren volgens Driessen, of jij met je werk iemand gelukkig maakt. "Wij zijn ervan overtuigd dat geluk doorwerkt en willen deze boodschap graag overbrengen aan werkend Nederland", aldus Jordy Steenbergen, locatiemanager bij Driessen Arnhem & Zwolle.

Bezoek de werkgelukbus
De Wergkgelukbus staat voor een dag in Zutphen en Twello en zal vervolgens verschillende gemeentes in Nederland aandoen. De intercedenten van Driessen komen daar graag in contact met werkenden en werkzoekenden om over het thema werkgeluk en de mogelijkheden op het gebied van werken in de publieke sector in gesprek te gaan.