Informatieavond plaatselijke ruilgroep goederen en diensten

ZUTPHEN - Iedereen is van harte welkom op de volgende LETS-informatieavond op woensdag 7 november 2018. De avond begint om 19.30 uur.

LETS is een ruilsysteem waarbij leden van de plaatselijke ruilgroep goederen en diensten ruilen. Daarbij wordt niet afgerekend in geld maar in punten. In Zutphen heten die punten Nappen, naar de Drogenapstoren. In de ruilkring gaat het om ruilen en handelen. Niet alleen om er zelf beter van te worden maar in de hoop dat iedereen er beter van wordt. Iedere ruil staat voor een ontmoeting. Je leert elkaar kennen en weet wat je van elkaar kunt verwachten.

Opgeven kan per mail Je krijgt dan het adres van de bijeenkomst. Op deze avond krijgt men alle benodigde informatie om te (kunnen) besluiten om lid te worden of niet. Een van de vragen, die tijdens de informatieavond gesteld zal worden, is, wat men andere leden zoal te bieden heeft, qua diensten en eventueel producten en waar de interesse naar uit gaat qua ruilhandel met andere leden. Er zullen ook veel voorbeelden genoemd worden, zodat iedereen een duidelijk beeld krijgt van hoe alles in zijn werk gaat.


info@letszutphen.nl