Foto: Bertje van Delden
Foto: Bertje van Delden Foto:

Herfst in beeld, poëzie en sieraden

ZUTPHEN - Kunst op de Hoek heeft deze herfst twee gastexposanten uitgenodigd die verschillende invalshoeken bij dit jaargetijde inbrengen. Bertje van Delden laat haar beleving van vergankelijkheid zien en horen in schilderijen en gedichten terwijl Yvonne Kluts inspiratie biedt om de herfst nog meer kleur te geven door middel van sieraden. De vernissage is op zaterdag 3 november om 15.00 uur. Bertje van Delden zal voordragen uit eigen werk.

Bertje van Delden
Vergankelijkheid is altijd voelbaar in het werk van Bertje van Delden. De eenvoud en schoonheid van verdorde planten in nevelige herfst en winter zijn het onderwerp van de expositie in Kunst op de Hoek. Niet alleen in beeld maar ook in poëzie geeft Bertje uitdrukking aan het thema vergankelijkheid zoals in haar recent verschenen bundel: 'Onbestendig'.

Yvonne Kluts
De sieraden van Yvonne zijn gemaakt van textiel waardoor ze heel licht van gewicht zijn en prettig draagbaar. De colliers zijn gehaakt met een of meerdere garens en soms versierd met een 3D cube of kraal.

De gastexposities kunnen bezocht worden van 1 november tot en met 25 november 2018 tijdens de openingstijden: donderdag, vrijdag, zaterdag en de laatste zondag van elke maand (koopzondag) van 12.00 - 17.00 uur, of op afspraak.


Frankensteeg 9

06 44660155

kunstopdehoek@gmail.com