Warme liefde binnen de stoere betonnen muren van het Koelhuis. Foto: pr
Warme liefde binnen de stoere betonnen muren van het Koelhuis. Foto: pr Foto:

Eigentijdse trouwbeurs in Koelhuis

ZUTPHEN - Op zondag 4 november vanaf 11.00 uur vindt de aftrap plaats van een nieuwe happening: een heuse trouwbeurs in het Koelhuis. Het evenement onder de titel 'Hebben & Huwen' heeft werkelijk alles in huis van wat er in de regio aan liefde te vinden is. Dit keer mogen ook mannen mee smullen, want het is zeker geen aangelegenheid voor alleen haar en haar vriendinnen.

Dat je heel cool kunt trouwen in het Koelhuis, wil Mieke van Tilburg graag laten zien met het evenement. Liefdesleveranciers uit de regio heeft ze in huis gehaald en zo kun je niet alleen de meest eigentijdse kapsels voor hém bekijken, je ontdekt net anders dan andere bruidstenues, lieve trouwkaarten, persoonlijke krijtborden, gedichtenmakers of liedjeszingers. Je proeft welk zoet en welke bubbels je het beste kunt serveren tijdens het feest der feesten en ziet mogelijkheden hoe je je herinneringen het mooist vastlegt.

Hebben & Huwen is interactief. Van alles te beleven dus. Laat je bijvoorbeeld verleiden om door taalkunstenares en Buitengewoon Ambtenaar Burgelijke stand (én dichter des Achterhoeks) Eva Schuurman een gedicht te laten schrijven. Geef haar een paar hints over jullie alles overwinnende liefde en Eva dicht het aan elkaar tot een mooi geheel. Of droom weg met Ger Saverkoul. Muziek en liefde is zijn vak en hij omlijst het voor je.

En wat is er nu leuker dan er ook echt een trouwfeestje van te maken? Daarom is het vanaf 16.00 uur feest op de dansvloer. Mét muziek van een trouw-deejay en bubbels. Een vuurtje op het terras en gewoon heel veel warme liefde en gezelligheid.

Programma
Van 11.00 tot 16.00 uur: Hebben & Huwen, de hele huwelijkse Handel;
Van 16.00 tot 19.00 uur Housen & Huwen, bubbel-borrel met marital-music.

De toegang is gratis.


www.hebbenenhuwen.nl