'Zutphen' door Marjan van Zozijn. Foto: PR
'Zutphen' door Marjan van Zozijn. Foto: PR Foto:

'Lijkt me fantastisch om kunst, design en restafval met elkaar te verbinden'

Vervolg van voorpagina

ZUTPHEN - Rianka: "Als Kunst of Art zien wij deze 3-daagse als een aftrap naar een nauwere samenwerking met onder andere de zorgorganisaties Elver en Zozijn. Van beide organisaties zijn er dit weekend dan ook schilderijen te zien. Ook de makers zijn tijdens de Social Art 3-daagse aanwezig om te praten over hun werk. Hapjes worden ook verzorgd door cliƫnten van deze organisaties."

"Het lijkt mij persoonlijk fantastisch om kunst, design en restafval met elkaar te verbinden. Daar zou ik echt iets mee willen doen. Een mooi voorbeeld daarvan vind ik de kerstballen van Richard Price, gemaakt van gerecycled glas. Ook die hebben we in huis tijdens de Social Art 3-daagse. De doosjes waarin de kerstballen zitten, zijn dan weer beschilderd door mensen met een beperking. We hopen dat dit weekend veel kruisbestuiving oplevert voor de toekomst."

Social Art 3-daagse
Kunst of Arts is te bezoeken op 26 oktober 13.00 - 17.00 uur, 27 oktober 11.00 - 17.00 uur en extra open op 28 oktober van 13.00-17.00 uur. Locatie: Nieuwstad 57-61, Zutphen.


www.kunstofart.nl