De C2 (foto) is net als de A2 en F1 herfstkampioen geworden. Foto: PR
De C2 (foto) is net als de A2 en F1 herfstkampioen geworden. Foto: PR Foto:

Drie herfstkampioenen bij jeugd KVZ

ZUTPHEN - Twee weken geleden werden de C2 en de A2 van korfbalvereniging KVZ al herfstkampioen. Afgelopen zaterdag 20 oktober kwam daar de F1 nog bij. Dit werd gevierd met taart en de kampioensbeker.

De A2 won alle vijf wedstrijden die zij dit seizoen gespeeld hebben en gaat dus als herfstkampioen de zaal in. Daarna maken ze de veldcompetitie af. De C2 is een ploeg met alleen meiden. Zij zijn ongeslagen herfstkampioen geworden, ze wonnen vijf wedstrijden en speelde er één gelijk. In de kampioenswedstrijd tegen Rheko wisten met 1 punt verschil te winnen.
Afgelopen zaterdag is ook de F1 van KVZ herfstkampioen geworden. Deze ploeg scoort makkelijk. In één van de wedstrijden maakte ze maar liefst 21 doelpunten. Zaterdag wonnen ze op het eigen veld met 12-6.

Voor de meeste jeugdploegen zit de eerste helft van de veldcompetitie erop. Op zaterdag 27 oktober worden er nog een paar wedstrijden gespeeld. Ook de senioren spelen dan de laatste wedstrijd, thuis op het eigen veld. KVZ 1 hoopt daar de eerste punten van het seizoen te pakken en KVZ 2 hoopt de (gedeelde) koppositie te bekrachtigen.