Een van de veranderingen is de nieuwe presentatiekast. Foto: PR
Een van de veranderingen is de nieuwe presentatiekast. Foto: PR Foto:

Showrooms Tapijtshop Eric Janssen ondergaan metamorfose

ZUTPHEN – Tapijt, vinyl, laminaat, PVC-vloeren, gordijnen, vitrage en zonwering onder één dak; dat is wat men vindt bij Tapijtshop Eric Janssen. Met twee showrooms, zowel in de Laarstraat in Zutphen als aan de Willemstraat in Velp, biedt het bedrijf een divers assortiment op het gebied van vloeren en raambekleding. Bovendien is het familiebedrijf op het moment hard bezig om de indeling van beide winkels te veranderen om de presentatie van het assortiment nóg aantrekkelijker en overzichtelijker te maken.

Een van deze veranderingen is direct te zien wanneer men de winkel aan de Laarstraat in Zutphen binnenloopt. De rechterwand van de winkel is voorzien van een grote, nieuwe presentatiekast waar klanten een duidelijk beeld krijgen van de diverse soorten en maten binnenzonwering die Tapijtshop Eric Janssen aanbiedt.

Daarnaast is er in de winkel meer ruimte ontstaan door het weghalen van de voorraad tapijtrollen achterin de winkel. Hierdoor is er meer plaats voor de presentatie van de diverse productgroepen, die nu ieder een eigen 'plein' binnen de winkel hebben. Zo wordt het assortiment duidelijk gepresenteerd, heeft de klant meer bewegingsruimte om te winkelen, en is het aanbod overzichtelijker geworden.

Eric Janssen jr.: "We wilden graag meer met deze tijd mee, dus deze veranderingen zijn noodzakelijk. We zijn nog bezig met diverse aanpassingen, maar het heeft nu de winkels al een stukmooier en ruimer gemaakt".


tapijtshopericjanssen.nl