Jeffrey Jonathans (r) is in de verkiezing van uitzendbureau Actief Werkt! verkozen tot beste flexkracht van de regio Zutphen. Foto: PR
Jeffrey Jonathans (r) is in de verkiezing van uitzendbureau Actief Werkt! verkozen tot beste flexkracht van de regio Zutphen. Foto: PR Foto:

Stem op beste flexkracht regio Zutphen

ZUTPHEN - In de landelijke Superkracht 2018 verkiezing, georganiseerd door uitzendbureau Actief Werkt!, is Jeffrey Jonathans verkozen tot Superkracht van de regio Zutphen. De komende periode kan hij ook nog kans maken op de landelijke Superkracht Award 2018 door zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Stemmen kan van 29 oktober tot en met 6 november via de website. Op 8 november wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt. Deze flexcollega wint de Superkracht 2018 Award en mag zich een jaar lang Superkracht 2018 noemen.

Flexkrachten worden nog regelmatig vergeten in de waardering die werknemers nu krijgen, vindt Actief Werkt! uitzendbureau.

Vestigingsmanager Sarah van Fessem: “Jeffrey Jonathans is voor ons een echte Superkracht omdat hij een echt nachtmens is. Al een aantal jaren zorgt hij, met een grote glimlach op zijn gezicht, dat bedrijven ’s nachts gewoon door kunnen blijven gaan. Hij is een super collega en iedereen is erg tevreden over hem.".


superkracht2018.nl

 Jeffrey Jonathans