Actiefoto Zutphen - DZSVFoto: Hans ten Brinke

Jesse de Vries schiet FC Zutphen naar 4-1 overwinning op DZSV

ZUTPHEN - In de 83ste minuut schoot Jesse de Vries FC Zutphen naar de 4-1 overwinning en daarmee in veilige haven. Daar ging een voortreffelijke lange diagonale pass aan vooraf van man of the match Rik Vlutters. Jesse de Vries maakte daarmee zijn tweede doelpunt na de rust. FC Zutphen boekte daarmee een belangrijke overwinning op DZSV. De wedstrijd op sportpark 't Meijerink vond plaats onder leiding van scheidsrechter Kiremit.

Opstelling FC Zutphen: Owen Rietman, Nils Vos, Hidde Ruessink, Jort Bleumink, Khen Bakkerweerd, David te Slaa, Rik Vlutters, Jelle Macare, Nando Bleumink ( 58. Jan van der Mark), Jesse de Vries, Gabri Maduro ( 72. Joran van der Kamp).

Volgende wedstrijd
FC Zutphen treedt zaterdag 27 oktober om 15.00 uur aan voor de belangrijke uitwedstrijd in Almelo tegen Oranje Nassau. Deze club is de competitie zwak begonnen, maar speelde afgelopen zaterdag knap met 1-1 in den Ham gelijk, tegen de gelijknamige kampioenskandidaat. Het zal in Almelo een zware strijd worden om de punten, die beide teams hard nodig hebben. ON om van de onderste plaats af te komen, en FC Zutphen om voorlopig aansluiting te vinden met de middenmoot. FC Zutphen miste zaterdag een drietal basisspelers, maar verwacht wordt dat Niek Bakkerweerd en Luuk Meijer weer fit zullen zijn.

Tweede elftal
Zaterdag behaalde ook het tweede elftal een knappe 1-0 overwinning op SVZW, door een fraai doelpunt van Tarkan Polat. Zaterdag om 11.45 uur treedt men aan in Aalten tegen koploper AZSV.