Marijke Jansen won de prijsuitreiking van de beste geklede man/vrouw. Foto: Arjan Reugebrink
Marijke Jansen won de prijsuitreiking van de beste geklede man/vrouw. Foto: Arjan Reugebrink Foto:

VIOS Eefde trapt jubileumjaar af

EEFDE - Volleybalvereniging VIOS Eefde bestaat dit jaar veertig jaar. Op zaterdag 6 oktober startte dit jubileumjaar met een gezellige 'Join Volleybal'-middag en een spetterende feestavond.

In de middag was de jeugd uitgenodigd voor een uitdagende 'Join Volleybal Tour'. Zij konden kennis maken met volleybal en hun volleybalvaardigheden testen. Op verschillende opblaasbare volleybalattracties konden zij leren smashen, duiken, springen, serveren, een set-up geven en passen. Alle kinderen kregen een leuke gevulde volleybowl mee naar huis.
's Avonds was de kantine van Sportclub Eefde omgetoverd tot een jaren 70 disco en de dansvloer vulde zich met geheel in stijl uitgedoste feestvierders. Van leden tot sponsoren en van oud-leden tot supporters, iedereen werd bij binnenkomst ontvangen met een welkomstdrankje en op de gevoelige plaat vastgelegd in de jaren 70 huiskamer.
Na de felicitaties van locoburgemeester Van Zeijts en een warm welkom door voorzitter Joke van Santen speelde Prima Vista gelijk het dak eraf. Halverwege de avond vond de prijsuitreiking plaats van de beste geklede man/vrouw, waarbij een televisie gewonnen kon worden. Na een zware selectieprocedure met zes genomineerden, ging Marijke Jansen er met de hoofdprijs vandoor.

De festiviteiten omtrent het 40-jarig jubileum van VIOS Eefde worden mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Te Loo Eefde, Beunk Lederwaren, uitlegovercrypto.nl, EEPC, Houx Sport, Puur & (h)eerlijk Streekproducten, Eetcafé De Hoek, Sjeep Vormgeving, Sermon Montagebedrijf, Brouwer Autoschade, Coop Versluis, Drukkerij Tesink, Dasfit, Autobedrijf Lenselink, Rijschool René Lansink en de gemeente Lochem.