Leuke activiteiten en ontspanning voor mantelzorgers

ZUTPHEN - De Week van de Mantelzorg is bedoeld om alle mantelzorgers uit Zutphen en Warnsveld in het zonnetje te zetten. Het is een week vol ontspanning, interessante workshops en lekkere maaltijden. De Week van de Mantelzorg 2018 staat gepland van 5 t/m 11 november. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor mantelzorgers. Het is mogelijk om aan meerdere activiteiten deel te nemen.

Dit jaar is er ook een activiteit speciaal voor jonge mantelzorgers van 6 tot en met 15 jaar. Zij kunnen op 26 oktober een avond discozwemmen in zwembad de IJsselslag.

Perspectief Zutphen is trots op het mooie en gevarieerde programma van dit jaar, dat er staat met dank aan alle mede-organisatoren en sponsoren. Kijk voor meer informatie en het complete programma op de website.

Aanmelden
Aanmelden voor de Week van Mantelzorg kan tot 28 oktober 2018 via de Vrijwilligerscentrale van Perspectief Zutphen, per mail of telefonisch. Vermeld daarbij naam, telefoonnummer, mailadres en activiteit(en) waaraan u wilt deelnemen.


www.mantelzorgzutphen.nl

mantelzorg@perspectiefzutphen.nl

0575 - 596 296


Kinderen kunnen zich opperbest vermaken in Musea Zutphen

ZUTPHEN - In de herfstvakantie is het Museumkidsweek in de Musea Zutphen, deze week draait het allemaal om vriendschap. Rondom dit thema worden allerlei kidsactiviteiten georganiseerd.

Zo kunnen kinderen samen met je vrienden en vriendinnen mee doen met de activiteit 'Een koffer vol kunst' (dagelijks om 13.30 uur), er zijn de workshops 'Schilder je bestie' (24 oktober van 15.00 tot 16.30 uur) en 'Balpen portret tekenen op een bierviltje' (27 oktober om 13.00 uur) en kunnen ze de hele week op een zoektocht gaan naar Tikkit, de mascotte van de Museumkidsweek. Tot slot zijn er leuke prijzen te vinden. Maak een foto met Tikkit of een vriend/vriendin, zet deze op de wedstrijdpagina op de website van de museumkidsweek en win mooie prijzen. Het volledige programma, zie website Musea Zutphen.


museumkidsweek.nl

www.museazutphen.nl