Foto: Suzanne Halfmouw
Foto: Suzanne Halfmouw Foto:

Warnsveldse Boys haalt eerste
punten in de tweede klasse binnen

WARNSVELD - Zondag 7 oktober moest Warnsveldse Boys aantreden tegen DVC'26 uit Didam.

De Warnsveldse Boys stonden binnen 5 minuten 1-0 achter na een hoekschop. Ook DVC'26 wilde graag de punten meenemen. De Warnsveldse voetballers pakten snel de draad weer op en zette de tegenstander onder druk. Kevin van Kooij gaf de bal perfect mee aan Jesper Nachtegaal. Deze liet met een strak schot de keeper kansloos 1-1. Halverwege de eerste helft schoof spits Bart Spijkers de bal beheerst in: 2-1.|
Ook in de tweede helft werd het goede voetbal voortgezet. De tactische zet van de trainers, om Thom Boeve vanaf het begin veel verder naar voren te laten spelen, was een gouden zet. Hij was onvermoeibaar en zorgde voor veel gevaar. Uit een afgeslagen hoekschop was het Jelger Ruikes die met een afstandsschot de zege veilig stelde. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld. Man of the match werd Jesper. De eerste punten voor de Warnsveldse Boys in de tweede klasse zijn binnen.

Zondag 14 oktober gaat Warnsveldse Boys 1 op bezoek bij koploper Spero, waar de club oud-trainer Gert Jan Barten zal treffen. De wedstrijd begint om 14.00 uur.


Klauteren en stuiteren op spring- en luchtkussen De Kei

WARNSVELD - Op maandag 22 en dinsdag 23 oktober zal er weer een Crazy Springparadijs worden georganiseerd in sporthal de Kei. De sporthal zal gevuld worden met springkussens, stormbanen en andere opblaasbare attracties en spelletjes voor de allerkleinsten. Kinderen kunnen twee dagen lang van 10.00 tot 17.00 uur komen springen, glijden, voetballen en klauteren. De toegangsprijs voor kinderen is 5 euro per dag. Ze krijgen hiervoor een bandje en kunnen die dag zo vaak in- en uitlopen als zij willen. Ouders/begeleiders mogen kosteloos naar binnen. Uiteraard is er horeca aanwezig met eten en drinken (tegen betaling).


crazyspringparadijs.nl


PCOB wil beter horen

WARNSVELD - De bijeenkomst van de PCOB donderdagmiddag 25 oktober om 14.30 uur in de Eekschuur in Warnsveld staat in het teken van 'beter horen'. Bij het ouder laat het gehoor het vaak wat afweten. Vroeger gebruikte men dan vaak een koperen hoorn, maar ook op dit terrein is er veel verbeterd. Gasten zijn van harte welkom.


Goed gekleed het najaar in

WARNSVELD - Vrijdagavond 19 oktober van 18.30 tot 21.30 uur en zaterdagochtend 20 oktober van 9.30 tot 11.30 uur vindt er in 't Warnshuus een kledingbeurs voor tieners en volwassenen plaats. Het aanbod zal bestaan uit winterkleding, jassen, schoenen en tassen. Alle kleding is overzichtelijk op maat gesorteerd en er zijn meerdere paskamers aanwezig.

Zelf spullen te koop aanbieden kan ook, men ontvangt dan 85 procent van de opbrengst. Kijk voor de tijden en meer informatie op de website.


beurzeninwarnsveld.nl


Perspectief bij Passage

WARNSVELD - Donderdag 18 oktober zijn mevrouw Jacqueline de Winter en mevrouw Willemien Hak van Perspectief te gast BIJ Christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage Warnsveld-Dorp om 19.45 uur in De Eekschuur, Bonendaal 2 in Warnsveld. Jacqueline is coördinator van team Warnsveld en Willemien is mantelzorgconsulent. Zij vertellen over hun werk bij Perspectief. Vrouwen die belangstelling hebben zijn van harte welkom.