Ratatouille bij Café De Deur

ZUTPHEN - Elke maand vindt in Café De Deur aan de Turfstraat in Zutphen 'Ratatouille' plaats, een dynamische live radioshow die rechtstreeks wordt uitgezonden via internet, social media, de kabel en in de ether (radio 106.1 FM). Presentatoren Wilco de Jong, Sem van der Ree en Gerbrand Pot wisselen elkaar af en ontvangen tussen 20.00 en 21.00 uur doeners, denkers en mensen met een bijzonder verhaal.

Elke uitzending wordt omlijst met livemuziek van onder meer lokale muzikanten en bands, jong en oud talent en singer-songwriters uit de omgeving. Productie, broadcasting en webcasting in samenwerking met lokale omroep B-FM via ether (radio), kabel en online via website en social media. Elke uitzending wordt verzorgd door projectteams bestaande uit bijvoorbeeld scholieren van diverse middelbare scholen en bewoners van het AZC. De volgende woensdagen zijn ingeruimd voor het programma: 17 oktober, 14 november en 19 december 2018.


Struinen langs monumentaal Groen

ZUTPHEN - Kort na de oprichting van de Bomenstichting Zutphen in 2002, heeft het toenmalige bestuur een korte bomenwandelroute gemaakt onder de naam: 'Monumentaal Groen in Zutphen'. In 2017 werd besloten de route een update te geven. Langs het zuidelijk deel van deze volledig nieuw ontwikkelde route wordt op zondag 14 oktober een wandeling gemaakt. Er wordt gestart om 14:00 uur bij de fontein op de Houtmarkt / Zaadmarkt.

Excursieleiders zijn Jeroen Philippona en Rob Weimer. Na afloop van de excursie, naar schatting rond 16.00 uur wordt er gezamenlijk,maar op eigen kosten, een drankje genuttigd bij Het Volkshuis, Houtmarkt 62. De volledige route is vanaf 15 oktober te koop bij de VVV in Zutphen. Van de deelnemende niet-donateurs wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Voor meer informatie, neem telefonisch contact op met Jeroen Philippona.


06 - 3722 6705


Verbaas je over het heelal

ZUTPHEN - Vrijdagmiddag 12 oktober 2018 geeft Rob van den Ende, directeur van Space Expo Noordwijk, in de Walburgiskerk in Zutphen een lezing met als thema 'Verbaas je over het heelal'. De lezing wordt gehouden in het kader van de tentoonstelling van Copernicus, die nog tot 28 oktober te zien is. Aanvangstijd is 14.00. De lezing is gratis, wel betaalt men 2 euro toegangskosten voor de Walburgiskerk.


'Leven in jouw gewenste situatie'

WARNSVELD – Op woensdag 17 oktober vindt een lezing plaats over 'MIJN BOEK voor Leven in jouw gewenste situatie' van 19.00 uur tot 21.30 uur in De Pauw in Warnsveld. Deelname is gratis.

Bepaalt gebrek aan geld jouw leven? Zoek je verbetering in je relatie met je partner en kinderen? Wil je blij naar je werk? Is jouw leven het leven wat je wenst? Wil jij jouw leven veranderen? Kom dan naar de lezing op 17 oktober; een avond waarin je antwoord krijgt op vragen waarom je wensen tot nu toe niet (of onvoldoende) zijn uitgekomen. In de lezing geven Berend Smit en zijn partner Diana Polder uitleg over de denkwijze die ze beschrijven in Mijn Boek en beantwoorden vragen. In deze lezing krijgen deelnemers een startknop mee om altijd te 'leven in jouw gewenste situatie'.


gewenste-situatie.nl