Blokfluitensemble zoekt nieuwe leden

ZUTPHEN - Blokfluitensemble Arabesk, onder leiding van Norbert Kunst, zoekt nieuwe leden. Repetities zijn op donderdag van 19.00 tot 22.00 in Zutphen in de Elisabethkapel, Geweldigershoek 39. Het ensemble speelt muziek uit alle genres en van alle tijden. Ervaring met samenspel, bladlezen en het spelen van diverse blokfluiten? Neem dan contact op met Norbert Kunst.


06 - 588 155 26

norbert.kunst@gmail.com


Galerij Stijl heropend

EEFDE - Sinds augustus 2017 heeft Galerie stijl een nieuwe locatie gevonden aan de Zutphenseweg 132 in Eefde waar eerder galerie BGO en tuincentrum KAWI gehuisvest waren. Hier hebben Hans Christiaan Peters en Etta Adriaanse een galerie, beeldengalerij, een beeldentuin en enkele kunsthuisjes en een museumpaviljoen gerealiseerd. Vanaf 4 oktober is de galerie voor abstracte kunst open voor het publiek.


Chamber Guitars bij Jazz at the Tower

ZUTPHEN - Op dinsdag 9 oktober vanaf 20.00 uur kan men luisteren naar het gitaarduo Joost Zoeteman en Wolf Martini in de Wijnhuistoren met hun programma Chamber Guitars. Een luisterconcert met stijlen als gipsy jazz, bossa nova, swing, jazz en pop. De toegang is vrij en een vrijwillige donatie is welkom.


Kunst met ledverlichting

ZUTPHEN - Van zaterdag 12 januari t/m zaterdag 9 februari 2019 wil Kunst op de Hoek de groepsexpositie 'LED there be Light' tonen en roept daarom kunstenaars op om objecten te presenteren waarin ledjes verwerkt zijn. Zij is daarbij vooral nieuwsgierig naar werken voor de binnenruimte. Voor meer informatie over de voorwaarden, zie de website.


kunstopdehoek.nl