Getty Schepers, DatingOOst en Luuk Nikkels, De Pauw. Foto: PR
Getty Schepers, DatingOOst en Luuk Nikkels, De Pauw. Foto: PR Foto:

Speeddaten voor senioren bij restaurant De Pauw

WARNSVELD - Donderdagmiddag 25 oktober is het voor alleenstaanden van circa 60 tot 75 jaar mogelijk om te speeddaten in de zaal achter restaurant De Pauw, Rijksstraatweg 11 in Warnsveld. De aanvang is 14.00 uur en men wordt persoonlijk verwelkomd. Eigenaar Luuk Nikkels van De Pauw vindt het speciaal dat men De Pauw aandoet met zo'n leuk evenement.

"Een speeddate is niet zo gebruikelijk in deze leeftijdsgroep", zegt Getty Schepers, matchmaker van relatiebureau DatingOost. "Toch is het een prachtige manier om contact te leggen met andere alleenstaanden"

Schepers bemiddelt in het dagelijks leven tussen singles uit Oost-Nederland vanaf 60 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een maatje. "Echter, tijdens een speeddate is het contact vlugger en moet je bij een wederzijdse klik het contact zelf verder ontwikkelen. Men krijgt de kans om in een gesprek van vijf minuten met diverse singles te kijken of er een wederzijdse klik is. Daarna wordt doorgeschoven naar een volgend tafeltje voor wederom een kennismaking. Zo raakt men in gesprek met diverse alleenstaanden; eindigend met een 'ja/nee' op de matchkaart." Naderhand wordt bekeken welke personen een match met elkaar hebben en worden telefoonnummers doorgespeeld. Vervolgens kan men zelf contact opnemen om uitgebreider op date te gaan.

Volgens Getty Schepers is er veel behoefte aan een leuke partner om weer gezellige dingen mee te doen, een fijn gesprek, samen dat kopje koffie te drinken, eindje fietsen of een mooie wandeling te maken.

Voor informatie, deelnamekosten en aanmelden, kan men telefonisch of via de website contact opnemen met DatingOost.


datingoost.nl

0546 - 492 899