De G-toppers met de gasttrainers voorafgaand aan de clinic. Foto: PR
De G-toppers met de gasttrainers voorafgaand aan de clinic. Foto: PR Foto:

Speciale clinic voor G-toppers KVZ

Ter afsluiting kregen alle deelnemers een oorkonde uitgereikt

ZUTPHEN - Ook dit jaar mochten de G-toppers van KVZ zelf kiezen wie de speciale clinic voor hen zou komen verzorgen. Eensgezind kozen zij voor de zomer al voor de hoofdtrainer van korfbalvereniging De Zwaluwen, Harald Vogd.

Vogd is een goede bekende binnen KVZ, want van jongs af aan heeft hij gekorfbald, training gegeven en wedstrijden gefloten, eerst bij ZKC en later bij KVZ. De G-toppers liepen toen al met hem weg en dat deden ze gisteravond letterlijk. Samen met spelers Lasse Noppen, Linda Pels en Wilrien Heuvelink verzorgde hij een fanatieke, gevarieerde clinic voor de groep. Het plezier, en tegen het einde ook het zweet, spatte er vanaf.

Ter afsluiting kregen alle deelnemers een oorkonde uitgereikt. Aanvoerder van de Zwaluwen 1, Lasse Noppen, vertelde na afloop: "Zelf hebben wij geen G-team bij onze club. Dit was geweldig om te doen. Een enthousiaste groep, die overal goed aan mee doet samen. Ook wij hebben genoten."

Jongeren en volwassenen die ook kennis willen maken met het G-korfbal bij KVZ, zijn van harte welkom om een keer mee te trainen met de G-toppers, op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Informatie vragen en aanmelden kan via de mail.


wedstrijdzaken@kvz2000.nl