WSV heeft hoofdsponsor en eerste winst binnen

WARNSVELD - In de zomer is er hard gewerkt aan het werven van sponsoren voor de boarding rondom het center court in de Kei in Warnsveld, welke nodig is om topdivisie te kunnen spelen. Dat is gelukt en bovenal is er een hoofdsponsor bereid gevonden haar naam aan de vereniging te verlenen. WSV heet nu Innovatiemakelaars.nl WSV.

Het was afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019, en voor het eerst werd er op center court gespeeld. De Kei zat aardig vol en Innovatiemakelaars.nl WSV zette direct druk op de dames van Alterno 2. Beide ploegen wilden na het verlies in de eerste competitie deze wedstrijd graag winnen om van de vervelende 'nul' af te komen.

Via 25-16 gaf WSV haar visitekaartje af door veel servedruk te produceren en netjes te spelen. Alterno kon hier niet veel tegenover stellen. De tweede set was de omgekeerde wereld. WSV had moeite met de serve-pass en maakte te veel fouten. Verlies met 18-25.

De derde en vierde set leken dezelfde kant op te gaan als de tweede set. Telkens moest er door de dames van WSV een behoorlijke achterstand worden ingelopen. De meeste lange rally's werden gewonnen en een aantal wissels pakten goed uit en beide sets werden met minimaal verschil gewonnen. Twee maal 27-25. De eerste punten zijn binnen.

Trainer Eric Maan was blij: "Dit is mooi voor het zelfvertrouwen en ook goed om je eerste thuiswedstrijd in de Topdivisie te winnen. Het moet nog wel een stuk beter, dus daar gaan we hard aan werken".

Volgende wedstrijd
Volgende week zaterdag gaat het team naar PDK/Huizen in Huizen, wedstrijd om 15.30 uur in Huizen.