Tegen Orion werd zondag 30 september met 0-2 verloren. Foto: Marjolein Brinkman
Tegen Orion werd zondag 30 september met 0-2 verloren. Foto: Marjolein Brinkman Foto:

Warnsveldse Boys verliest van Orion en begroet zondag DVC '26

WARNSVELD - De introductie met de tweede klasse zit er voor Warnsveldse Boys op. Tegen Orion werd, afgelopen zondag 30 september, met 0-2 verloren. De titelkandidaat Orion speelde zeer defensief voetbal en zakte bij de opbouw van Warnsveldse Boys met het gehele elftal in naar eigen helft. De tegenstander van zondag 7 oktober is DVC'26 uit Didam. De wedstrijd begint om 12.00 uur.

In het vorige seizoen speelde DVC'26 (Didamse Voetbal Club uit 1926) in de tweede klasse en behaalde de ploeg de vijfde plek in de eindrangschikking en veroverde de derde periode. Na de 4-0 nederlaag tegen DCS in de openingswedstrijd heeft DVC'26 het eerste punt van het seizoen gehaald door gelijk te spelen tegen Eendracht '30 afgelopen zondag.

Zondagmiddag wordt de wedstrijd Warnsveldse Boys – DVC'26 voor het eerste in de voetbalgeschiedenis gespeeld. De wedstrijd is voor beide ploegen belangrijk want zowel Warnsveldse Boys als ook DVC'26 zijn nog op zoek naar hun eerste 3 punter in het nog prille seizoen van 2018-2019.