Eekschuurmarkt

WARNSVELD - Op zaterdag 6 oktober van 9.30 tot 15.00 uur vindt de Eekschuurmarkt plaats met vele tweedehands spullen zoals curiosa, boeken, speelgoed, huishoudelijke zaken, elektronica en kleding. Ook zijn er mooie bloemstukken, oliebollen en koffie of thee met iets lekkers erbij. En tevens een verloting met mooie prijzen. De opbrengst van deze markt is voor het onderhoud van het gemeentecentrum De Eekschuur van de protestantse gemeente Warnsveld - Leesten. Bruikbare spullen (geen grote meubels) kunnen ingeleverd worden op donderdag 4 oktober en vrijdag 5 oktober tussen 12.00 en 18.00 uur.


nijhuis209@outlook.com


Verzamelbeurs met gratis taxaties

WARNSVELD - Op zaterdag 6 oktober 10.00 uur tot 16.00 uur kan men op de verzamelbeurs in Het Warnshuus munten, postzegels, ansichtkaarten, bankbiljetten enz. kopen en verkopen. Tevens zijn er deskundigen aanwezig die kosteloos de waarde van munten, postzegels of doosje met oud vakantiegeld kunnen aangeven. Ook zijn er jeugdleiders aanwezig die graag willen adviseren bij het opzetten van een verzameling. Toegang is gratis. Voor informatie, neem contact op met C.W. Stolk.


cwstolkeerbeek@gmail.com

06 - 4457 2651


Overtuin in teken van kunst

WARNSVELD - De galerie van de Overtuin maakt deel uit van de kunstroute van het WAQ. Daarom is de galerie op de zaterdag ook geopend en zijn op de zondag tuin en galerie van 11.00 uur tot 17.00 uur opengesteld. Er zijn schilderijen te bezichtigen van Ingrid Zonneveld met als titel 'Gemengd Gevoel'.

Ingrid is een slechtziende kunstenares die al ruim 20 jaar mensen, dieren en landschappen schildert. Geraakt door de kleuren, de lichtval, de luchten en de ruimte maakt ze schilderijen van zand, zee en wolken. Ze bedenkt haar eigen wereld. Uitzondering zijn de portretten, daarbij probeert ze zo natuurgetrouw mogelijk te werken. Tevens exposeert Anke Mateman haar sieraden, met bijzondere kralen van klei en (half edel-)stenen. Beide kunstenaars zijn in de galerie aanwezig tijdens de kunstroute.