Leer tijdens de proeflessen meer over de basisslagen en spelregels. Foto: Adobe Stock
Leer tijdens de proeflessen meer over de basisslagen en spelregels. Foto: Adobe Stock Foto:

Badmintonverenigingen Achterhoek houden gezamenlijke ledenwerfactie

ACHTERHOEK - Badmintonverenigingen in de Achterhoek hebben gezamenlijk een ledenwerfactie opgezet. Na de succesvolle start vorig jaar, bieden de verenigingen onder de naam 'Probeer badminton nu' 10 proeflessen aan. Tijdens deze proeflessen kan kennis worden gemaakt met de badmintonsport en worden de basisslagen en spelregels aangeleerd.

De verenigingen bieden verschillende lessen aan jeugd, volwassenen, 55-plussers (overdag) en aan aangepast sporters aan. Deelnemers betalen voor de proeflessen slechts 25 euro.

Inschrijven tot 30 september
Op de website is te zien welke 18 verenigingen aan de actie deelnemen en op welke dagen de verenigingen de proeflessen aanbieden. Zo kan iedereen een passende dag/avond en locatie vinden. De eerste lessen van de minicursus beginnen in de eerste week van oktober. Inschrijven kan via de website tot uiterlijk 30 september.


www.probeerbadminton.nu


FNV Senioren Achterhoek houdt
themabijeenkomst 'Blijf digitaal vitaal'

HEELWEG/ACHTERHOEK - FNV Senioren Achterhoek houdt op 15 oktober van 13.30 tot 16.00 uur een themabijeenkomst 'Blijf digitaal vitaal' bij De Radstake, Twenteroute 8 in Heelweg.

Aan de orde komen onder andere bewustwording van alles wat te maken heeft met privacy op het internet en praktische tips zoals omgaan met overheidsdiensten, paswoorden, software. Dit met de bedoeling om kennis bij te spijkeren. Iedereen die in dit thema geïnteresseerd is, is van harte uitgenodigd. Aanmelden kan tot 6 oktober bij Bennie Wieggers.


bwieggers66@gmail.com