Kinderkledingbeurs Leesten

ZUTPHEN - Kinderkledingbeurs Leesten houdt op vrijdagavond 14 september van 18.30 tot 21.30 uur en zaterdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur een eigentijdse tweedehands kinderkledingbeurs in Het Lichtpunt, Willem Dreesstraat 4 in Zutphen.

De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 80 tot en met maat 176 en voor een geringe prijs. Ook tieners kunnen goed slagen en er is pasruimte beschikbaar. In verband met de beschikbare parkeerruimte is het verstandig op de fiets te komen.

Zelf kleding verkopen
Op maandag 10 september kunnen er nummers gekocht worden (kosten € 1,50). Van 8.30 tot 9.30 en van 19.00 tot 20.00 uur in CBS Arcade (Warnsveld) en van 14.30 tot 15.30 uur in gbs De Bongerd (Zutphen). Inleveren van de kleding kan op twee momenten: donderdagavond 13 september van 19.00 tot 20.00 en vrijdagochtend 14 september van 8.30 tot 9.30 uur.


kinderkledingbeursleesten.nl


Toegankelijke kerkdienst voor gasten

ZUTPHEN - In het weekend van 16 september 2018 doen kerken door heel het land mee met de jaarlijkse editie van Kerkproeverij: een toegankelijke kerkdienst speciaal voor gasten. Tijdens de dienst wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren, waarom dat zo is en hoe je mee kunt doen. In Zutphen doet Het Lichtpunt (die met de rode toren) mee, het adres is Willem Dreesstraat 4. De kerkdienst begint om 10.00 uur, deze duurt ongeveer 5 kwartier. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie en thee. Voor jonge kinderen tot 4 jaar is er oppas en voor kinderen van 4 en 5 jaar is er tijdens de dienst een eigen programma.


Aanvullende zorg bij kanker

ZUTPHEN - Dinsdag 11 september van 10.00 tot 11.00 uur houdt het Oncologienetwerk Zutphen een themabijeenkomst in de Kaardebol, Harenbergweg 1, over aanvullende zorg bij kanker waarin elementen als warmte, aandacht en rust aan bod zullen komen.

Tijdens deze eerste bijeenkomst na de zomerstop zal Freya Pardoel (antroposofisch verpleegkundige) vertellen over onder andere uitwendige therapie. Hierbij wordt ingegaan op de veranderingen in het leven van de mens die met kanker te maken heeft en hoe deze ondanks zijn of haar ziekte bij zichzelf kan blijven. Ook de natuurlijke materialen in een aanvullende therapie, bijvoorbeeld kruiden, stoffen en olie, worden besproken. De toegang en de koffie bij themabijeenkomsten van het Oncologienetwerk zijn gratis.


oncologienetwerkzutphen.nl