Logo Mona Lisa
Logo Mona Lisa Mona Lisa

Open repetitie vrouwenkoor Mona Lisa

ZUTPHEN - In oktober 2006 richtte dirigent Merel Harkink met een paar enthousiaste vrouwen, het Zutphense vrouwenkoor Mona Lisa op. Nu 13 jaar later telt het koor 13 zingende vrouwen van 30 jaar en ouder. Drie keer per maand wordt er op dinsdagavond gerepeteerd en toegewerkt naar zo’n twee optredens per jaar. Het repertoire is divers: van Afrikaanse liederen, eigen werk of arrangementen, canons, het betere poplied tot pittige close harmony en een vleugje klassiek. Spreekt je dit aan? Kom dan naar de open repetitieavond op dinsdag 18 september om 20.00 uur in het Odensehuis, Tengnagelshoek 6, Zutphen.


Merel Harkink: 06-4863 8605

merel.harkink@gmail.com


Jury bezoekt dweilorkest en jeugddweilorkest 't Spul(t)

ZUTPHEN - Juryleden van de verkiezing Vereniging van het Jaar hebben afgelopen dinsdag een bezoek gebracht aan provinciewinnaar Dweilorkest en jeugddweilorkest 't Spul(t). Het dweilorkest is winnaar in de categorie cultuur in de provincie Gelderland. Zij werden geïnterviewd door juryleden uit de kunst,- en cultuurwereld.

Na afloop van het bezoek reageerde de jury enthousiast: "Het is mooi om te zien dat deze vereniging niet alleen een belangrijke rol speelt in het leven van de mensen die bij de vereniging aangesloten zijn, maar ook in de hele gemeenschap. Het was al meteen een feest toen we aankwamen! Dat zegt wat over de vereniging en de mensen die er spelen." De vereniging werd door middel van een interview getoetst op thema's als: maatschappelijke impact, duurzaamheid en betrokkenheid.

Eind september tijdens de Nationale Sportweek wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.