Speelsters van de MO15-17 en 19 en dames 1 en dames 30+ die aanwezig waren op de presentatiedag. Foto: PR
Speelsters van de MO15-17 en 19 en dames 1 en dames 30+ die aanwezig waren op de presentatiedag. Foto: PR Foto:

Dames- en meisjesvoetbal bij Warnsveldse Boys in de lift

WARNSVELD - Zondag 26 augustus bleek tijdens de traditionele presentatiedag bij Warnsveldse Boys dat het meisjes en damesvoetbal in de lift zit. Naast vele speelsters die nog in gemengde teams spelen spelen dit seizoen vijf teams mee in de reguliere competities van de KNVB.

Met een meisjes onder 15, onder 17 en onder 19 jaar die allen in de tweede klasse uitkomen, en waarbij de vereniging ook een ruim aantal nieuwe speelsters heeft mogen verwelkomen, zijn deze teams klaar voor het komende seizoen. Ook het damesteam, uitkomende in de vierde klasse heeft zich in de zomerperiode weten te versterken met wat nieuwe gezichten, zij willen proberen om de prestatie van het afgelopen seizoen (derde) te overtreffen.

Geheel nieuw bij de vereniging is het damesvoetbal 30+, een groep dames die in de 30+ competitie de strijd op vrijdagavond wil aangaan met andere verenigingen in een 7 tegen 7 competitie. De eerste signalen over het enthousiasme van deze groep zijn overweldigend en iedere vrijdag mag coach Wim Bekken zich verheugen op een grote trainingsopkomst van enthousiaste dames/moeders die ook een balletje willen trappen.

Ook deel uitmaken van de meisjes- of damesafdeling, op welk gebied dan ook, neem dan contact op met een van de coördinatoren: Gerard Geerken of Rudolf Venema.


geerkengh@gmail.com

r.venema@zozijn.nl


Open repetitie Excelsior

WARNSVELD - Vrijdagavond 14 september is er bij Muziekvereniging Excelsior een open repetitie. Kom gerust luisteren of meteen gezellig meespelen in het harmonieorkest. Ook voor iedereen die nieuwsgierig is naar de vereniging staat de deur open.

Excelsio-junior, het leerlingenorkest, bestaat op dit moment uit tien jeugdleden en het harmonieorkest telt 37 leden. De jeugd repeteert van 19.00 tot 19.45 uur en het grote orkest repeteert van 20.00 tot 22.00 uur. De repetities zijn in ons eigen clubgebouw aan 't Spiker 1b in Warnsveld.


Repair Café

WARNSVELD - Het nieuwe seizoen van het Repair Café start op 11 september.

Bij het Repair Café worden, aan een gemeenschappelijke grote tafel in de hal van 't Warnshuus ,de meest uiteenlopende dingen gerepareerd, van winkelhaakjes tot stofzuigers, en van lampenkappen tot speelgoed. Elke tweede dinsdag van de maand t/m juni 2019 zijn de vrijwilligers van 19.00 tot 21.00 uur hier aanwezig voor reparatie en/of advies. Een vrijwillige bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld, naast eventuele materiaalkosten.


marionvanarragon@gmail.com

www.repaircafe.org


Open dag bij TC Welgelegen

WARNSVELD - Op zaterdag 15 september 2018 houdt TC Welgelegen van 10.00 tot 12.00 uur een Open Dag voor iedereen die kennis wil maken met de tennissport, dus jong én oud. Je hoeft niet zelf een tennisracket te hebben om mee te kunnen doen. Trek wel sportieve kleding aan om deel te kunnen nemen aan een leuke clinic onder leiding van de tennistrainer.

Wil je alleen even kijken om de sfeer te proeven? Dat kan natuurlijk ook bij de gezellige tennisclub aan de Lage Weide. Kijk voor meer informatie op de website.


www.tc-welgelegen.nl