Kinderen van de basisscholen van Gorssel, Epse en Joppe lopen hun rondjes voor het goede doel. Foto: PR
Kinderen van de basisscholen van Gorssel, Epse en Joppe lopen hun rondjes voor het goede doel. Foto: PR Foto: Foto:

Kidsrun steunt Stichting Hartekind

GORSSEL - In samenwerking met de drie basisscholen van Gorssel, Epse en Joppe organiseert Rotary Gorssel voor de vierde keer de Rotary Kidsrun. Op vrijdag 28 september lopen de kinderen van de scholen hun rondjes voor het goede doel. In overleg met de leerkrachten en oudercommissies is dit jaar gekozen voor de Stichting Hartekind, die zich inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking.

Het evenement op de Roskamweide begint officieel om 15.00 uur, start van groep 1/2 is om 15.30 uur. De kinderen gaan binnenkort met sponsorformulieren langs familie, vrienden en buren. Op de Roskamweide zijn verder springkussens te vinden en kinderen kunnen zich laten schminken. Ook presenteert de VV Gorssel zich op het terrein met een strafschoppencompetitie.

De kinderen lopen voor een belangrijk goed doel: de stichting Hartekind. Voor kinderen die door een aangeboren hartafwijking vrijwel niet kunnen sporten en ook bij andere activiteiten grote beperkingen hebben. Voor onderzoek is veel geld nodig. De deelnemers aan de Rotary Kidsrun willen een bijdrage leveren.