Inschrijving schoolkorfbal gestart

ZUTPHEN - Op woensdagmiddag 26 september wordt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gespeeld op de accommodatie van korfbalvereniging KVZ. Basisscholen uit Zutphen en Warnsveld kunnen tot 10 september de teams opgeven om mee te doen. Het toernooi begint om 13.30 uur. Rond 18.00 uur zijn de finales gespeeld en worden de prijzen uitgereikt. Inschrijven kan via mail.

Elk jaar is het schoolkorfbal een sportief, gezellig en druk bezocht toernooi, waar kinderen en ouders veel plezier aan beleven. Voor teams van leerlingen uit groep 5 en 6 is geen limiet gesteld. Per school kunnen maximaal twee teams worden opgegeven met leerlingen uit groep 7 en 8. Ook dit jaar worden voor de deelnemers uit groep 5 en 6 vooraf weer twee trainingen verzorgd door vrijwilligers van KVZ. De trainingen vinden plaats op maandagavond 17 en woensdagavond 19 september.


schoolkorfbalzutphen@gmail.com


Ritmische Gymnastiek SZG breidt zich uit met selectie

ZUTPHEN - Dit seizoen zullen er naast de recreatietrainingen ook selectietrainingen van start gaan bij SZG Zutphen. De meiden van de selectie groep zullen uitkomen op wedstrijden in de tweede divisie. Zijn doen dit zowel individueel als in duo's.

Ook gaan de recreatie groepen een nieuw seizoen tegemoet. Hier worden de eerste vaardigheden met materialen als lint, bal, touw, hoepel en knots aangeleerd. Ook wordt er aan lenigheid en houding gewerkt. In de recreatie lessen staat naast het leren van deze vaardigheden het plezier centraal. Wie het wat lijkt, mag twee proeflessen komen volgen. De lessen worden gegeven op woensdag van 18.00-19.00 uur (7 jaar of jonger) en van 19.00-20.00 (8 jaar of ouder) in de gymzaal van basisschool de Waaier.


www.sgz-zutphen.nl

rvdrhee@szg-zutphen.nl