Nieuw bij WSV Acro gym
Nieuw bij WSV Acro gym WSV

Nieuw sportzeizoen begint bij WSV

WARNSVELD - Bij WSV Warnsveld mag je voor elke sport twee keer een proefles meedraaien. Er is keuze uit: jazzdans, streetdance, aerobic en turnen, recreatief en selectie. Nieuw dit jaar is acrogym een combinatie van turnen en acrobatiek. Kom langs of doe mee met de AH sportactie (van 4 september t/m 24 september).

Bij WSV gaat speciale aandacht naar het Nijntje Beweegdiploma. Tijdens een reeks van achttien lessen kunnen kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar spelenderwijs leren bewegen. Op woensdag 29 augustus en 5 september zijn er proeflessen voor Nijntje Beweegdiploma. Het traject van 18 lessen start op woensdag 12 september 2018. Instromen kan tot uiterlijk 3 weken na deze datum.

De kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar kunnen deelnemen aan de lessen Beweegdiploma 1 (woensdagmiddag 16.45 - 17.30 uur sporthal de Kei, en vrijdagochtend bij KDV Koetje Boe te Zutphen, deze kinderen dienen daar 1 of meerdere dagdelen aanwezig te zijn).

Meer informatie mail naar secretaris@wsv-warnsveld.com of zie de website.


www.wsv-warnsveld.com


SUP-Pilates op Bronsbergenmeer

ZUTPHEN - Zaterdag 1 september gaat Linda Klein Brinke SUP-Pilates geven op het Bronsbergenmeer van 09.00 tot 12.00 uur. Dit is een Pilates les maar dan op SUP planken op het water. Per half uur zijn er zes planken en de lessen waren in no time volgeboekt. Zie de Facebookpagina 'Pilates Zutphen' voor meer in formatie.