Berdi Hissink, eigenaar van ZZP Zutphen
Berdi Hissink, eigenaar van ZZP Zutphen André Pelgrim

Kennismaak Avond bij Rokerij Zuidvenne

ZUTPHEN - Op donderdagavond 20 september is tussen 19.30 uur en 22.30 uur de Kennismaak Avond van ZZP Zutphen bij de Ambachtelijke Rokerij Zuidvenne op de Mars in Zutphen.

Uitvaartbegeleider Martine van Trommel-Reijers, oud directeur in het basisonderwijs en trouw ambtenaar, nu ruim drie jaar uitvaartverzorger, geeft een presentatie over datgene waar je bij een uitvaart mee te maken krijgt. Ze zal vertellen over de mogelijkheden, tradities, maar ook bijzondere wensen en kosten.

Bij ambachtelijke Rokerij Zuidvenn wordt zalm, paling en makreel in het mineraalrijke Sel Gris gepekeld, er wordt gebruik gemaakt van lokale houtsoorten en de vis en ook het zeezout wordt gerookt in houten kasten. Bjorn Zweers is de eigenaar, hij zal na de presentatie van Martine een rondleiding geven door de zaak.

Tussen 19:30 uur en 20:00 uur en na de presentatie en rondleiding tussen 21:00 uur en 22:30 uur is er gelegenheid om met elkaar bij te praten en te netwerken met hapjes en drankjes. Voor meer informatie, kosten en aanmelden ga naar de website.


www.zzpzutphen.nl/20september