Zaterdag 18 maart staat KWF Zutphen-Warnsveld bij FC Zutphen met een loterij, extra collecte en tweedehandsboeken. Foto: Astrid Stallinga
Zaterdag 18 maart staat KWF Zutphen-Warnsveld bij FC Zutphen met een loterij, extra collecte en tweedehandsboeken. Foto: Astrid Stallinga Foto:

Loterij, collecte en boekenverkoop

ZUTPHEN – Zaterdag 18 augustus staat KWF Zutphen-Warnsveld bij FC Zutphen met een loterij, extra collecte en tweedehandsboeken voor het goede doel: Minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven; dat is het doel. De kraam is te vinden aan 't Meijerinkpad 1 te Zutphen.

Het toernooi vindt plaats van 17 tot en met 19 augustus. De kraam staat er op zaterdag 18 augustus, de tweede dag van het toernooi, van 09.30 uur tot 15.00 uur. Er is een loterij met uiteenlopende, leuke prijzen. Een lot kost 1 euro (3 voor 2,50 euro) en totaal zijn er circa vijftig prijzen weg te geven. Verder worden er diverse tweedehandsboeken verkocht, die de vele vrijwilligers geschonken hebben.

De eerste wedstrijd begint op vrijdag 17 augustus om 17.30 uur. Borussia Dortmund komt uit tegen FC Zutphen. Voor meer informatie, zie de website.


fczutphen.nl/voetballen/toernooien/ internationaal-u13-toernooi